7 Nis 2019 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Beyler Driver Booster İndirip Driverlerimi Güncelledim. Sonra Programı Sildim Sesim Karşıya Az Gitmeye Başladı Mikrofonumun Adı Falan Değişti Ben Bunu Eski Haline Nasıl Geri Alabilirim.
Beyler Driver Booster İndirip Driverlerimi Güncelledim. Sonra Programı Sildim Sesim Karşıya Az Gitmeye Başladı Mikrofonumun Adı Falan Değişti Ben Bunu Eski Haline Nasıl Geri Alabilirim.
7 Nis 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Mikrafon un özelliklerinden sesi arttırmayı denedin mi? Varsayılan yapabilirsin.
7 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Mikrafon un özelliklerinden sesi arttırmayı denedin mi? Varsayılan yapabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... varsayılan yaptım ses düzeyi 100 yine az geliyor
h4emRe' Alıntı: Mikrafon un özelliklerinden sesi arttırmayı denedin mi? Varsayılan yapabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... varsayılan yaptım ses düzeyi 100 yine az geliyor
7 Nis 2019 #4 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Taru' Alıntı: varsayılan yaptım ses düzeyi 100 yine az geliyor Genişletmek için tıklayın ... O zaman mikrafon özelliklerine gir ---> Gelişmiş ---> Varsayılan Biçim bunu değiştirmeyi dene?
Taru' Alıntı: varsayılan yaptım ses düzeyi 100 yine az geliyor Genişletmek için tıklayın ... O zaman mikrafon özelliklerine gir ---> Gelişmiş ---> Varsayılan Biçim bunu değiştirmeyi dene?
7 Nis 2019 Konuyu başlatan #5 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: O zaman mikrafon özelliklerine gir ---> Gelişmiş ---> Varsayılan Biçim bunu değiştirmeyi dene? Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı moruq
h4emRe' Alıntı: O zaman mikrafon özelliklerine gir ---> Gelişmiş ---> Varsayılan Biçim bunu değiştirmeyi dene? Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı moruq
7 Nis 2019 #6 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Taru' Alıntı: denedim yine aynı moruq Genişletmek için tıklayın ... Dostum benim bildiklerim bu kadar , olmadıysa benim yapabileceğim bir şey yok. Başkası senin çarene çözüm bulur.
Taru' Alıntı: denedim yine aynı moruq Genişletmek için tıklayın ... Dostum benim bildiklerim bu kadar , olmadıysa benim yapabileceğim bir şey yok. Başkası senin çarene çözüm bulur.
7 Nis 2019 #7 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Driver booster ın ek özelliklerine gir orda ses sorunu var ona tıkla düzeltir bu bir tek sana olmuyor banada oldu
Driver booster ın ek özelliklerine gir orda ses sorunu var ona tıkla düzeltir bu bir tek sana olmuyor banada oldu
7 Nis 2019 #8 matsuki M HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members Seçkin Üye Katılım 8 May 2018 Mesajlar 314 Tepki puanı 100 8 HİZMET YILI Driver Booster'i program ekle kaldırdan tam sildiğinden emin ol eğer olmadıysa ses yükletici progamlar var onları kullanabilirsin
Driver Booster'i program ekle kaldırdan tam sildiğinden emin ol eğer olmadıysa ses yükletici progamlar var onları kullanabilirsin