Dron kullanacakların dikkatine !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Arkadaşlar bu gün bir dron kazası yaşadım , kullanmış olduğum dronun pervanesi dron uçarken parçalandı ve alnımı yardı , şaka felan değil ilk 1 dakikasını net hatırlamıyorum çünkü sersemledim o esnada , sizlerden ricam güvenli bir mesafede uçurun şunu , tecrübeniz yoksa mümkün olduğunca kullanmayın(ve ya oyuncak dronlarla tecrübe edinin). Herkese kazasız belasız günler dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin bilgilendirme icin tesk

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
2
Geçmiş olsun kardeşim Dorunu Geniş Alanda uçur ve çok yakınına girme

Seçkin Üye
Ödüller
5
Geçmiş olsun dronelar tehlikeli baya hele profesyonelleri sanırım drone ehliyeti diye bir muhabbet vardı profesyonel anlamda eğitimleri ve ehliyeti olan bi iş eğitimini almak lazım

Üye
Geçmiş olsun dronelar tehlikeli baya hele profesyonelleri sanırım drone ehliyeti diye bir muhabbet vardı profesyonel anlamda eğitimleri ve ehliyeti olan bi iş eğitimini almak lazım
haklısın kardeşim ehliyet şart , hele büyük dron için olmazsa olmaz diye düşüncelerim var artık yaşadığım kazadan ötürü.

Seçkin Üye
Ödüller
5
öte yandan bu alanda da baya iş kapısı açıldı millete yani film çekimleri dizi çekimleri etkinlik çekimleri artık düğünleri bile böyle çekiyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
Abi çok çok geçmiş olsun ya. Buna rağmen bizi düşünüp uyardığın için çok teşekkürler. Nice güvenli uçuşlara diyeyim, tekrar çok geçmiş olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
2
geçmiş olsun kötü olmuş dikkatli kullanmak gerek =(

Seçkin Üye
Geçmiş olsun Kanka Tecrübesizlikten ya yapcak bişi yok

Süper Üye
Nasıl becerdin peki bunu yapmayı

Üye
Nasıl becerdin peki bunu yapmayı
Kardeşim 1000kv fırçasız motora 1045 pervane takmıştım , kullanmış olduğum bataryada 3s 2200mA 30C li-po bataryaydı , dronu test ediyordum ağırlık kaldırma hususunda , yaklaşık 1,5 kg yükle denedim gazı hızlı verdim ve biraz havalanıp parçalandı . Benim hatam diyebiliriz .(Tavsiyem karbon fiber pervaneler , daha dayanıklılar)

Onaylı Üye
Ödüller
1
geçmiş olsun reis benimde bir ara diz kapağımı yarmıştı bir daha and içtim kullanmamaya

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
2
kral allah şifa versin kullanma bidaha

Seçkin Üye
Ödüller
3
Bilgilendirme için teşekkürler umarım iyisinizdir geçmiş olsun

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
3
Sosyal
geçmiş olsun hocam evet dediğin çok tehlikeli göze fln denk gelirse allah korusun ameliyatlık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.