Drop Fps Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Özellikle Lolde Çok Fps Dropu var takılıp geri geliyor bunun çözümünü bilen arkadaşalr varsa

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bunu çok kişi söylüyor tek sende değil güncellemeden sonra fps dropları yaşanıyor bu arada konu yeri yanlış ban yiyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim drop olduğu zaman görev yönetcisini aç ve bak sysmain diye bir program varmı? varsa eğer görevini sonlandır. Ben de apex te öyle oluyor.

Üye
7 HİZMET YILI
başlığını googlede aradığımda B0T hocanın dediği gibi bir çok kişi yazmış ve yüzlerce cevap gelmiş daha detaylı araştırma için google amcayı bi ziyaret et çözüm yolları elbet bulacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben de bazı oyunlarda anlık drop yiyorum ama benimki ramdan yetmiyor o yüzden kaynaklanıyor sende de ram yetmiyor olabilir mi

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
genelde olan sorun malsef türkiye internet altyapısı iyi değil

Onaylı Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
ekran kartının sürümünü güncelle ayarları yüksek performansa çek kalitede geliyor fps drop yaşıyorsun.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkada çalışan gereksiz bütün uygulamaları kapat. Görev yöneticisini aç ayrıntılara gel ordan en yüksek RAM kullanan LeagueOfLegends.exe yi bul sağ tıkla öncelik ayarla de ve yükseği seç.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
advanced systemcare uygulamasını indirip pc için baştan sona bakım yapabilirsin, dropu belli miktar düzelticektir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Eğer sağlam bir sisteme sahipsen örneğin ryzen 5 işlemci, rx580 ekran kartı +650w psu gibi bir sisteme sahipsen deneyli bir şekilde işlemci ve ekran kartı overclock u yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...