nasıl yaniduser ama sen yanlış zamanda atıyorsun
yayın izliyorum 2 hafta oldu hatta ama düşmüyo aganasıl anlamadım ?
dostum 1 hafta soonra bıraktım lanett sans yoksa dusmuyor tamemen yayıncıların ısıne yaradı bu sistemArkadaşlar 3 nisandan beri deniyorum düşmüyor bi taktiği var mı
gerçekten bu arada yadostum 1 hafta soonra bıraktım lanett sans yoksa dusmuyor tamemen yayıncıların ısıne yaradı bu sistem
aga ben onu 5 gündür yapıyorum3 Gündür PCYİ açık bırakıp Herhangi Bi Drop etkin Olan Yayını izledim ve düştü
Sende Açık Bırak Gece Falan
abone olmak değiştiriyor mu gelme şansını1 hafta sonunda düşürebildim bende. İlAllah dedirtmişti artık ama değdi gerçekten oyun harbi harbi güzel olmuş bu arada şu vpn taktiği bilmem ne boş arkadaşlar tamamen şans faktörü etkili. Denemekten vazgeçmeyin derim kaç tane Twitch Prime açtım ettim sayısını bile hatırlamıyorum.
oğlum ne alakasız yorum atmıssın bi konuyu oku sırf 50 mesaj için hile için...İŞARET FİŞEĞİ ALAN DIŞINDA ATARSANIZ ARAÇ VERİR ALAN İÇİNDE ÇAP ŞEKİLDE NİŞAN ALMADAN DİREK HAVAYA ATMAN LAZIM VE HAREKETLERİ İZLEMEN LAZIM İŞARET OLUŞUYOR ZATEN İYİ OYUNLAR SIKINTI OLURSA FORUMDA SORABİLİRSİN
abone olmak değiştiriyor mu gelme şansını
peki birden fazla hesaba tek bir riot hesabı bağlayabiliyor musunO konuda fikir sahibi değilim fakat sanmıyorum. Ben farklı hesaplar açarak farklı farklı yayıncılara abone olup yayınlarını izlemeye başlamıştım işin aslı tamamen şans işi sürekli deneyeceksin.
peki birden fazla hesaba tek bir riot hesabı bağlayabiliyor musun
prime için farklı kartlar mı kullandın yoksa tek bi kart mı kullandın artı olarak farklı amazon hesabıyla mı bağlandınOnun denemesini yapmadım ancak büyük ihtimalle olmayacaktır. Ben her açtığım Twitch prime hesabına random olarak oluşturduğum hesapları bağlıyordum.