- Konuyu başlatan
bu twtich için miWındows Update Kapatabılırsın Gorev yonetıcısı / hızmetler / wındows update devre dısı bıraz duzelme olur 2 adım Canlı Kutucukları kapatabılırsın.
bu twtich için miWındows Update Kapatabılırsın Gorev yonetıcısı / hızmetler / wındows update devre dısı bıraz duzelme olur 2 adım Canlı Kutucukları kapatabılırsın.
prime için farklı kartlar mı kullandın yoksa tek bi kart mı kullandın artı olarak farklı amazon hesabıyla mı bağlandın
Oyunlarda Drop pıng sorunu ıcınbu twtich için mi
tamam teşekkürlerÇeşitli yöntemler var internette araştırabilirsin buradan yazamıyorum kurallar gereği. Son olarak evet farklı amazon hesapları oluşturarak yaptım.
denerim teşekkürlerFarklı tarayıcılardan hesap oluşturup birden fazla yayın açmayı deneyin. Yatmadan önce bu işlemi uygularsanız düşme olasılığı artacaktır.
yayınları kaç saat izliyorsun onların farkıda var 8 saaten sonra gelmeye başlıyor çünkiArkadaşlar 3 nisandan beri deniyorum düşmüyor bi taktiği var mı
aga yayını arkada açık bırakıyorum yaklaşık 6 7 saat falanyayınları kaç saat izliyorsun onların farkıda var 8 saaten sonra gelmeye başlıyor çünki
büyük yayıncıları izlemeni tavsiye etmiyorum çünki 18 15k izleniyor yani düşmesi zor 100 gibi rakamlarla izlenen yayıncıları izleaga yayını arkada açık bırakıyorum yaklaşık 6 7 saat falan
2 3 izlenenleri izliyorumbüyük yayıncıları izlemeni tavsiye etmiyorum çünki 18 15k izleniyor yani düşmesi zor 100 gibi rakamlarla izlenen yayıncıları izle![]()
bak işte bu doğru3 saatte düşüren var 120 saatte düşüren var. Arkadaşım 72 saatte düşürdü ben neredeyse 100 saat izledim daha tık yok. Tamamen şans işi.
Kanka ucagın gecmesini bekliyceksin ucak gecerse ozaman düşebilirArkadaşlar 3 nisandan beri deniyorum düşmüyor bi taktiği var mı
Mizah şelalesinden bir yudum almış gibiyimKanka ucagın gecmesini bekliyceksin ucak gecerse ozaman düşebilir![]()
denedim onu da blitzcrank bot cevap verditürk yayıncıları izle , sesi kapatıp izleme ve destek ekibine düşmediği için dert yakın bir müddet sonra düşüyor ben öyle düşürdüm