drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
droplanmalar coğunlıkla işlemci kaynıklı ekran kartınızın da iyi olmasına dikkat ediniz emülatör gibi programlar cpu neredeyse %80 e yakın kullanır

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
işlemci sıcaklığınız önemli, ram kullanımınız önemli, diskteki alanınız önemli bunların detaylarını verirseniz yardımcı olalım. Ama disk için hızlı bir çözüm vereyim. Windows (4 pencere) tuşuyla aynı anda R ye basın. Sol altta çıkan ekrana temp yazıp enter diyin. Gelen soruya izin ver devam et diyin. Ardından ctrl+a yapın tüm dosyaları seçtiğinize emin olduktan sonra klavyenin sol tarafındaki shift + delete tuşlarına aynanda basıp sil devam et diyin. Silenemeyen dosyalar olacaktır yeniden dene diye soru geldiğinde tüm öğeler için geçerli yap diyip atla ya basın. Aynı işlemi şu klasörlerde yapın ( temp , %temp% , prefetch ) en son birde çöp kutunuz doluysa onu boşaltın. Ekstra olarak sistemin güç planını tasarruf modundan oyun moduna yada maksimum performans moduna çekebilirsiniz.

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
knk en iyisi görev öneticisini aç orda en fazla çalısan uygulamayı bul kapat eğer yapamasssanda bilgisiyarcıya git

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
işlemcinin macunlarını yenile kardesim kesin cözüm

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir antivirüs programı kur (özellikle kaspersky dene) ve arama yap

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam driver bosteri kurun PC driverlerinizi güncelleyin sorununuz cozulebilir

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Görev yöneticisine girin, en çok bellek kullanan uygulama drop yaşatıyor olabilir muhtemelen.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
daha düne kadar birşey yoktu bilgisayarımda ama dün saçma saçma droplar yemeye başladım sadece oynadığım oyun değil komple windows ekranım drop yiyor ve 10 saniyeye yaklaşık süre gelmiyor çok açık kalmıştır o yüzdendir diye düşünüp kapatıp açmadım 10 15 saat bugün tekrar oturduğumda ise aynı sorun hala devam ediyor hiçbirşey yokken saçma sapan droplar yiyorum youtubede video izlerken bile oluyor yani neden olur bu yardımcı olabilecek biri var
Hocam muhtemelen bilgisayarınızda kontrol edemediğiniz bir kaç virüs bulunmaktadır.Detaylı bir tarama yaptırarak kurtulabilirsiniz o da olmazsa format tek çare gibi gözüküyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
PC yi zorluyorsan ve darboğaz yapıyorsa bı ihtimal onun dışında pilde kullanma asla ve denetim masasından güç seçeneklerinden maximum performansa getir ayarlarını sıfırdan driver kurulumuda yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...