Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba discord.net ile discord botu yapıyorum her şey güzel çalışıyor ancak webhook mesajlarını alamıyorum. Webhookdan bir komut execute etmeye çalıştığımda çalışmıyor, bot o mesajı görmüyor. Hatayı buldum ancak nasıl çözüceğimi bilmiyorum kullandığım kod
Bu şekilde normal bir kullanıcının mesajlarını çekip komut execute edebiliyorum ama webhook için SocketWebhookMessage gibi bir şey yok. Ayrıca new SocketCommand sadece SocketUserMessage'yi kabul ediyor. Webhook mesajları ile de nasıl komut execute ediceğim? sadece bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
C#:
private async Task OnMessageReceived(SocketMessage arg)
{
var message = arg as SocketUserMessage;
var argPos = 0;
if (!message.HasStringPrefix(_config["prefix"], ref argPos) && !message.HasMentionPrefix(_client.CurrentUser, ref argPos)) return;
var context = new SocketCommandContext(_client, message);
await _service.ExecuteAsync(context, argPos, _provider);
}
Bu şekilde normal bir kullanıcının mesajlarını çekip komut execute edebiliyorum ama webhook için SocketWebhookMessage gibi bir şey yok. Ayrıca new SocketCommand sadece SocketUserMessage'yi kabul ediyor. Webhook mesajları ile de nasıl komut execute ediceğim? sadece bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Son düzenleme: