Dsl Kopması Nedeni ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adsl 16 mbit'ten Vdsl 50 mbit e geçiş yaptım stabil bir şekilde gelen internette dsl kopmaları yaşanmaya başlandı (modem vdsl modemdir 300 mbps ye kadar destekliyor) speed test yaptığımdaysa bir gün 30 download alıyorum ertesi gün 15 alıyorum bazen 20 alıyorum upload ve ping de değişme yok ama download değişip duruyor 5 6 kez arıza kaydı açtırdım ama hala gün içerisinde tak diye dsl bağlantısı gidiyor net kesiliyor sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. (Servis sağlayıcım Türk Telekom'dur)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Altyapında sıkıntı olabilir mi kopma vs altyapıda yoksa bina için tesisatınada baktır.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valla kaç yıldır internet kullanıcısıyım gitmeyen internet görmedim Türkiye'de genel bu problem hocam.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sorun çözüldü problemi buldum altyapı 50 mbit i kaldıramadığı için oluyormuş bu kopmalar hız sabitleyecekler stabil hale gelir inşallah ama hız düşecek yıl olmuş 2020 uğraştığımız şeylere bak amk

adminler konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bölgesel olabilir binadaki altyapıdan tutta çevresinde elektronik eşyaya kadar her türlü etken olabilir
çözüm tek tek denemek modemden başla binadan falan işte hatta ilk m.hizmetlerini ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...