Satıyorum Duffy Graphic Ucuz ve kaliteli tasarımlar için doğru konu!

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben Ege ( Duffy Graphics ) Sizlerde profosyonel şekilde tasarım satın almak istiyorsanız doğru konudasınız.​
Malesef tasarım boyutları büyük olduğu için tekrardan fotoğraf üzerinden aldığım screenshotları koyuyorum.

Fakat bir çok tasarımım Behance adresinde yok oraya kaliteli şekilde durucak tasarımları koyuyorum bundan dolayı ekstra küçük tasarımları buraya atıyorum.

ezgif.com-gif-maker.gif

Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Sizlerde tasarım yaptırmak ve satın almak için discord adresimden iletişime geçebilirsiniz.

Tıkla Gel (Discord)

Discord sunucunuz yok ise Özel mesaj gönderebilir veya [email protected] iş mailimden iletişime geçebilirsiniz. <3​

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
3.2) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır.
2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.
Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>

Merhaba, konunuzdaki websitesi ve Discord sunucunuz bu sebepten kaldırılmıştır. Konunuza website ve Discord adresini ekleyebilmek için farklı kullanıcılardan 2 ile 4 arası verify trade elde etmeniz gerekiyor ve sitenizi konuya ekleyebilmek için de Memory Hackers backlinki vermelisiniz. Gerekli şartları sağladığınızda bu yorumu rapor edebilirsiniz, inceleyelim ve onay verelim.