Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar çalıştığım dukkanda ses sistemimiz var genelde radyodan muzik diliyoruz ama pek güzel şarkılar çalmıyor dukkan icin (yabancı,remix,pop,hip-hop,rap vs.) müzik öneriniz varmıdır uzun bir liste olursa sevinirim
Benim her zamanki dinlediğim(arabada,motorda seyahat zamanlarımda) bir playlistim var. Fakat rusça falan filen karışık gibi diyebilirim.
Eğer denemek istersen playlisti bırakıyorum.
Bu birinci playlist:
merhaba, ben size ne müzik önereceğim ne de oynatma listesi ama daha iyisini önereyim. Spotify üyeliğiniz varsa göz at kısmından modlara göre size oynatma listeleri sunuyor. Siz hangi modu daha uygun buluyorsanız oradan oynatabilirsiniz. Böylelikle hem aynı şarkıları dinlemekten kurtulursunuz hemde tek tek müzik aramak zorunda kalmazsınız. 'Dönem müzikleri' , 'oyunlar' , 'popüler' kategorileri sizlere önerimdir.
Mekanına göre değişir. Ben opera, klasik müzik ve tsm tarzı severim. Maria Callas ve Pavarotti performansları iyi sanatçılardır. Türk sanat müziği olarak da Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla vs.
Bu tarz şarkıları bulabilmek için youtube gir.
İstediğin türü yaz sonra arkasına live veya radio yazarak arat canlı yayın müzikleri bulabilirsin örneğin :
Sana Tek Diyeceğim Youtubede 1-2 Saatlik TürkçePop Mixler Var Youtubeye 2020 Türkçe Pop Remix yazıp 2 seçeneğe basarsan o şarkılar çok güzel gerçekten başarılı arabada dükkanda dinlenebilecek şarkılar