Dün çalışan freestyle şimdi çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dün Valorant indirme kararı aldım, oynamayı istiyordum fakat bir kaç kere denediğimde anlık ping çıkışları vs. ışınlanmalar olsun oynayamıyordum şimdi o sorunu azda olsa çözmüşler bu konuda size iki tane karşılaştığım sorundan bahsedeceğim birisi çok önemli değil, fakat diğeri benim oynanış açımdan önemli ilk olarak önemsiz ile başlayalım, Arkadaşlar oyunda FPS'i sabitlemediğimde 300-400 lere vs. çıkıyor monitorum benim 240Hz eğer sabitlemessem zıprlarken bunny vs. yaparken karakter sanki zıplarken havada eğilirmiş gibi oluyor. ve bu beni çok gıcık ediyor, ama sabitlersem fps'i öyle bir sorunla karşılaşmıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? veya bana bi sıkıntı yaşatırmı sabitlediğimde 240 sabit alıyorum fps'i Önemli olana geçelim, dün oyuna girdiğimde ilk ayarlamaya çalıştığım freestyle oldu (canlılık ayarı) oyuna girip Alt-F3 tuşuna basıp ayarımı yaptıp ve 2-3 saat oynadım, sonrasında oyundan çıktım ve girdiğimde ayar silinmişti çalıştıramıyorum şimdi desteklenen bir oyun bulun diyip duruyor sildim, yükledim experience'i driveri güncelledim (zaten günceldi) bidaha temiz kurulum falan yaptım ama ne yaptıysam çözemedim bana yardımcı olur musunuz? rica etsem

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şimdi kontrol ettim bendede aynı sorun var. Fix yemiş olma ihtimali varmıdır?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu durumu sadece Jett karakterinde mi yaşıyorsun peki?

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ekran kartınızın sürücüsünü güncelleryin veya silin yükleyin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkes sistemsel bir şey yazmış fakat ben direkt karaktere özgün olduğunu düşünmüştüm.. çünkü double jump(skill) sonrası scope ile aşağı düşünce ben de bu şekildeyim

belki de aynı şey değildir :shrugg:

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biraz araştırma yaptım yeni gelen KAY/O karakterinde freestyle ile flashı tamamen sıfırlanabildiğinden dolayı problem çözümlenene kadar freestyle kullanımının kaptıldığı yazıyor sanırım bir süre bu şekilde oynamak zorunda kalacağız.

Üye
4 HİZMET YILI
ekran kartını güncelle, fix yemiş olabilir yardımcı olduysam ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...