nasıl bir hile oldugu bilinse zaten teoriler olmaz güzel dostumnasıl bir hile açıklar mısınız
Dedikdelirinde doğruluk payı var fakat olay bahsettiğin durumdan çok daha geniş kapsamlı şu anda hele ki Magnus bir açıklama yayinlamisken . Açıklamasında iki başlık dikkat çekti hiç bir koşul altında bir daha Hans Nieman ile oynamayacagim ve Hans izin verirsen neden ona hile dediğimi aciklarim . Bunu böyle demesi hukuki açından olmalı diye düşünüp elinde ses kaydı görüntü ve ya özel bir mesaj screenshot tarzı bir şey var ve bunu yayınlamak suç o yüzden her şey şuan Hans Nieman'in açıklamasına bakıyorBakıldığında satranç bildiğim ve sevdiğim bir strateji oyunudur. Kuralları ise her karakterin belirli yerlere oynamasıdır. Karşı tarafı manüple etmek, yapacağı hamleleri önceden tahmin edip ona göre strateji izlemek bu oyunun doğasıdır. Bir hareketin satrançta hile olarak nitelendirilebilmesi için ya karşı tarafı zihin kontrolü ile kontrol etmek yada karakterin yapamayacağı bir hareketi yapıp bunu gizlemektir. İlk seçeneğin olamayacağını hepimiz kabul ediyorsak geriye tek bir şey kalıyor. Hans Nieman karşı tarafı zorlayacak ve cevap veremeyeceği bir taktik geliştirdi. Ki dediğim gibi bu oyunun doğasıdır. Eğer kişisel olarak karşı tarafı tehtid altında bırakmıyorsa oyun içerisinde yapılan hamleleri hile olarak görmüyorum.
Yorum kasmak adınaTam olarak neye dayanarak "Kesin" gözü ile hile diyebiliyorsun?
Evet videoyu izledim ve nedendir emin değilim beni tatmin etmedi. Çünkü değerlendirdiğimde izlenen bir satranç maçında oyunla ilgili hile yapılamaz dürtüsü ağır basıyor. Bence oyun içerisinde yapılan bir hile söz konusu değil ama dediğin gibi oyunun dışında yapılan bir tehid vb. durum varsa işler değişir. Takip edip göreceğiz sanırım.Dedikdelirinde doğruluk payı var fakat olay bahsettiğin durumdan çok daha geniş kapsamlı şu anda hele ki Magnus bir açıklama yayinlamisken . Açıklamasında iki başlık dikkat çekti hiç bir koşul altında bir daha Hans Nieman ile oynamayacagim ve Hans izin verirsen neden ona hile dediğimi aciklarim . Bunu böyle demesi hukuki açından olmalı diye düşünüp elinde ses kaydı görüntü ve ya özel bir mesaj screenshot tarzı bir şey var ve bunu yayınlamak suç o yüzden her şey şuan Hans Nieman'in açıklamasına bakıyor
Lafı ağzımdan aldın dostumYorum kasmak adına
Kendi kişisel düşüncem Hans Nieman'ın hile yaptığı fakat açıklama yaparsa ve sadece kariyerimi kirletmelerine izin vermeyeceğim tarzı konusursa emin olacağım.Evet videoyu izledim ve nedendir emin değilim beni tatmin etmedi. Çünkü değerlendirdiğimde izlenen bir satranç maçında oyunla ilgili hile yapılamaz dürtüsü ağır basıyor. Bence oyun içerisinde yapılan bir hile söz konusu değil ama dediğin gibi oyunun dışında yapılan bir tehid vb. durum varsa işler değişir. Takip edip göreceğiz sanırım.
Lafı ağzımdan aldın dostum
maç günü makatına titreşimli bir şeyler monte ettiği söyleniyor bu sayede mors alfabesiyle hangi hamleleri yapması gerektiğini aktarıyorlarmış yapay zekadan yardım alaraknasıl bir hile açıklar mısınız
özellikle lie olan maçı 26. hamle kale a4 ???Hans Nieman oynıyışı çok farklıydı özellikle son zamanlarda. bazı haraketleri gerçekten soru işareti bırakıo
bu yorum bana mantıklı geldi ne gibi hile yapılabilir ki zaten santrançtaBakıldığında satranç bildiğim ve sevdiğim bir strateji oyunudur. Kuralları ise her karakterin belirli yerlere oynamasıdır. Karşı tarafı manüple etmek, yapacağı hamleleri önceden tahmin edip ona göre strateji izlemek bu oyunun doğasıdır. Bir hareketin satrançta hile olarak nitelendirilebilmesi için ya karşı tarafı zihin kontrolü ile kontrol etmek yada karakterin yapamayacağı bir hareketi yapıp bunu gizlemektir. İlk seçeneğin olamayacağını hepimiz kabul ediyorsak geriye tek bir şey kalıyor. Hans Nieman karşı tarafı zorlayacak ve cevap veremeyeceği bir taktik geliştirdi. Ki dediğim gibi bu oyunun doğasıdır. Eğer kişisel olarak karşı tarafı tehtid altında bırakmıyorsa oyun içerisinde yapılan hamleleri hile olarak görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?