Dünyadaki en korktuğunuz anınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben 8 - 9 yaşındayken annem içtiği bir ilaç yüzünden fenalaşmıştı ambulans felan gelmişti, bir an ölücek diye çok korkmuştum hala aklımda peki ya sizin ki?

f06ccb96df7881b7a08378cdec4f6101.gif

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Küçükken Annemin Babası Hastaydı Ve Beni Gözü Gibi Severdi Giyim Dükkanı Vardı Giysi Takım Elbise Verirdi Hastalandı Aga Sonra Cenaze Kalkmış Beni Götürmediler Evde Dayım Dışında Herkes Cenazedeymiş Soruyom Kimse Cevap Vermeyince Annem Gelince Söyledi Allah Rahmet Eylesin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
benim korktuğum değilde acı duyduğum bir şey var babamın annesinin ben doğmadan ölmesi aynı şekilde annemin babasıda öyle ikiside çok iyi insanlarmış ve bir tane daha var benim en büyük abim doğum hanede ölmüş çok acı gerçekler var hayatta zamanınızı iyi değerlendirin.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Küçük yaşta babamı trafik kazasında kaybettim ve sonrasında her geçirdiğim trafik kazası kabul oldu (Ölümünden sonra 3 trafik kazası geçirdim)

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben 1.sınıfa giderken bi tane silgim vardı sert biraz arkadaşım silgi istedi verdim bana atarken kızın gözüne geldi dava açarlar diye ağladım

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben 1.sınıfa giderken bi tane silgim vardı sert biraz arkadaşım silgi istedi verdim bana atarken kızın gözüne geldi dava açarlar diye ağladım
O dünyanın en korkunç şeyi olabilir ya hapise felan gidiceksin diye korkuyosun resmen.. :lazerdoge:
Post automatically merged:

iki dedeminde ölmesi Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eğlesin.
Post automatically merged:

Küçük yaşta babamı trafik kazasında kaybettim ve sonrasında her geçirdiğim trafik kazası kabul oldu (Ölümünden sonra 3 trafik kazası geçirdim)
Çok kötü olmuş aga Allah rahmet eğlesin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tarih 02.11.2018
Yer Türk Telekom Stadyumu (Ben deplasman tribünündeyim)
Maç Galatasaray - Fenerbahçe

2-0 Gerideyiz, galatasaray baskılı. Valbuena ilk golü attı 2-1 oldu, hepimiz sürekli haydi fener haydi fener diyoruz.. Top bi anda önü boş olan Jailson'a geliyor, vurduğu top havada süzülürken benim gözler bi anda kapanıyor, film gibi bi olay. Gol olup olmadığını bile bilmiyorum top giderken gözlerim kapandı heyecandan kalp krizi geçirmişim. Hastanede uyandım arkadaşlar getirmiş. Çoğu yerim mosmordu ezilmişim biraz o gürültü ve gol sevinciyle tabi farkedilmemişim hemen, uyandığımda da ilk sorduğum gol mü oldu ve evet demelerine inanmadım maçkolikten baktım :D ne zaman maça gitsem korkarım, ölme ihtimalim de var kalbim doğuştan delik çünkü. Ama yine de gidiyorum. Fenerbahçe işte napalım, boşuna demiyoruz DAR AĞACINDA BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE !

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben Eskiden Tasarımcıydım. Para kazanmaya çalışıyordum Boyle Youtube için kapak profil thumb diye tasarımalr yapıyordum farketmeksizin Bi Çocuk Geldi Bana işte yaparmısın falan Ben yaparım 1 haftdan fazla uğraştım Sabahtan okula gidip geliyordum tasarımını yapıyordum. Sonra Çocuk tasarımı atarmısın falan dedı Bende attım diğerlerini atmadım. Sonra Dediki sen at ben parayı hesabına atıcam ben attım buna tasarımları sonra bı baktım benı her yerden engellemıs sonra ben kafayı koydummu bulurum cocugun gercek hesabını buldum faceden ona mesaj olarak ana avrat sovdum Sonra bı başka cocuk bana mesaj attı dedıkı cocuk sana dava acacak işte böyle böyle küfürlerin var hepsini ss aldık Yakında görüşürüz diye mesaj attı O zaman Korkmuştum baya

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
küçükken eşşekarısı yuvasına basmıştım yanımda bi iki çocuk daha vardı biri hastanelik olmuştu o zaman baya bi tırsmıştım o zamandan beri arıdan çok korkarım

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
7 8 yaşlarımda parkta top oynarken çocuk topumu alıp kaçmıştı bende yakalayıp dövmüştüm sonra annesi gelip seni ve babanı polise vericem demişti 3 gün boyunca parka gitmemiştim .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...