Dünyanın en saçma olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben bir kulaklık kullanıyorum bundan cızırtı geliyor sürekli bilgisayarım laptop mesela pc deki bos usb yerlerinden farketmeyerekten birine parmagımı sokuyorum ses duruyor sonra gene ondan çıkartıyorum hdmı Sokuyorum ondada ses kesiliyor diğer pc ye bağlanma şeyine deydiriyorum parmagımı gene ses kesiliyor
Şimdi sorun şurda pc yi şarjtan çıkarttıgımda ses direk kesiliyor pc yi şarja takıyorum parmagımı orlara soktugumda kesiliyor

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Harbiden saçmaymış valla :D ben bile tam anlamadım bilgisayarından veya laptop'undan dolayı bir sorun var büyük ihtimalle veya giriş yerleri bozuk!

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
@devLop hiç bir yeri bozuk değil sadece şarja taktıgımda oluyor bunlar şarjda değilken cızırtı hiç yok zaten

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vücudunda ki elektrik akımı yüzündendir :D aklıma bu gelebildi.Statik elektrik oluşuyodur.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum kulaklığın ses seviyesini düşür , yüksek olunca ses kesilmeleri vs. falan oluyor. Eğer kulaklığın ses butonu var ise oradan ayarla , masaüstü'ne gel Hoparlörü 90 yap. Birde öyle dene , Cızırtı gelmesinin sebebi kulaklığın bozuktur veya sesini çok açmışsın dır . Yeni kulaklık al

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum kulaklığın ses seviyesini düşür , yüksek olunca ses kesilmeleri vs. falan oluyor. Eğer kulaklığın ses butonu var ise oradan ayarla , masaüstü'ne gel Hoparlörü 90 yap. Birde öyle dene , Cızırtı gelmesinin sebebi kulaklığın bozuktur veya sesini çok açmışsın dır . Yeni kulaklık al
Aynen Doğru Söylüyor

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dünyanın en saçma olayı senin böyle bir konuyu "dünyanın en saçma olayı" diye nitelendirmiş olman.

Üye
7 HİZMET YILI
BU DEDİGİN OLAY BENDEDE OLUYO LAPTOBU SARJA TAKINCA KULAKLIKTAN SES GELİYO BÜYÜK İHTİMAL SARJ OLUYOKEN OLUSAN AKIMDAN DOLAYI
LAPTOBUN USTU METAL ELİM DOKUNUNCA SES KESİLİYO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...