Şarj yeri sıkıntılı veya bozuk olabilir.@devLop hiç bir yeri bozuk değil sadece şarja taktıgımda oluyor bunlar şarjda değilken cızırtı hiç yok zaten
Ula şu konuyu düzgün okusanaŞarj yeri sıkıntılı veya bozuk olabilir.
Konu elini sokmak değil, başka bir bilgisayarda dene zaten öyle sorun çıkmaz. Taktığın yerde bir problem var demekki !Ula şu konuyu düzgün okusanaelimi usb yerine falan sokunca ses kesiliyor diyorum :d
Beynim durduVücudunda ki elektrik akımı yüzündendiraklıma bu gelebildi.Statik elektrik oluşuyodur.
la ben elliyince oluyor anlamadım gitti elektirik adam olum çıkçaz heralde işin içidenVücudunda ki elektrik akımı yüzündendiraklıma bu gelebildi.Statik elektrik oluşuyodur.
Aynen Doğru SöylüyorDostum kulaklığın ses seviyesini düşür , yüksek olunca ses kesilmeleri vs. falan oluyor. Eğer kulaklığın ses butonu var ise oradan ayarla , masaüstü'ne gel Hoparlörü 90 yap. Birde öyle dene , Cızırtı gelmesinin sebebi kulaklığın bozuktur veya sesini çok açmışsın dır . Yeni kulaklık al
HarbidenDünyanın en saçma olayı senin böyle bir konuyu "dünyanın en saçma olayı" diye nitelendirmiş olman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?