Arkadaşlar şimdi ben bir kulaklık kullanıyorum bundan cızırtı geliyor sürekli bilgisayarım laptop mesela pc deki bos usb yerlerinden farketmeyerekten birine parmagımı sokuyorum ses duruyor sonra gene ondan çıkartıyorum hdmı Sokuyorum ondada ses kesiliyor diğer pc ye bağlanma şeyine deydiriyorum parmagımı gene ses kesiliyor
Şimdi sorun şurda pc yi şarjtan çıkarttıgımda ses direk kesiliyor pc yi şarja takıyorum parmagımı orlara soktugumda kesiliyor
BU DEDİGİN OLAY BENDEDE OLUYO LAPTOBU SARJA TAKINCA KULAKLIKTAN SES GELİYO BÜYÜK İHTİMAL SARJ OLUYOKEN OLUSAN AKIMDAN DOLAYI
LAPTOBUN USTU METAL ELİM DOKUNUNCA SES KESİLİYO
Bilgisayarında Statik elektrik yüklenmiş olabilir bilgisayarının Laptop olduğunu söylemişsin statik elektriği gidermek için ;
Tüm bağlı kabloları sök , adaptoru bilgisayardan çıkar , bataryasını çıkar , ardından açma tuşuna 40 saniye basılı tut sonra çek ardından tekrar 40 saniye daha basılı tut ve çek ardından geri topla dene düzeldimi yaz
Bilgisayarında Statik elektrik yüklenmiş olabilir bilgisayarının Laptop olduğunu söylemişsin statik elektriği gidermek için ;
Tüm bağlı kabloları sök , adaptoru bilgisayardan çıkar , bataryasını çıkar , ardından açma tuşuna 40 saniye basılı tut sonra çek ardından tekrar 40 saniye daha basılı tut ve çek ardından geri topla dene düzeldimi yaz