Dünyanın en ucuz ve en pahalı internetini hangi ülkeler kullanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
memoryhackers.org-Dunyanin_en_ucuz_ve_en_pahali_internetini_hangi_ulkeler_kullaniyor1377.jpg

İngiltere’de internetin en pahalı ve en ucuz kullanıldığı ülkeleri sıralayan bir rapor yayınladı.

Dünyanın en pahalı ve ucuz internetini kullanan ülkeleri sıralayan rapor, İngiltere merkezli araştırma şirketi Statista tarafından yayınlandı. Raporda, en ucuz interneti İran’ın kullandığı ve İran halkının, aylık internet kullanımı için ortalama 5.37 dolar ödediği belirtildi.

İran’ı Ukrayna, Rusya, Moldova ve Suriye takip ediyor. Avrupa’nın en hızlı internetini kullanan Romanya’da ise aylık ortalama ücret 13.47 dolar. Dünyanın en pahalı internetini ise aylık 961.22 dolar ile Burkina Faso kullanıyor.

Raporda 196 ülke bulunuyor. Türkiye, bu listede 26. Sırada yer alıyor.

memoryhackers.org-Adsiz1378.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hiç şaşırmadım türkiye 26.sırada :D

Üye
10 HİZMET YILI
Vpn kullanırken hep kore'yi seçerdim :D Türkiye'nin 26. sırada bulunması beni mutlu etti açıkcası en azından 961 dolar vermiyoruz.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Vpn kullanırken hep kore'yi seçerdim :D Türkiye'nin 26. sırada bulunması beni mutlu etti açıkcası en azından 961 dolar vermiyoruz.

Burkino Faso çok gelişmiş bir ülke değil halk cahil, hatta hâla kabile yaşantısını benimseyen insanlar var. Devlet halkın cahil kalmasını benimsiyor ki yoğun iş ve yaptırımlardan daha fazla vergi alabilsinler. Askeri sınıf şuan eski devirlerin burjuva hayatı gibi. Zengin kesim yaşantısını sürdürüyor her zamanki gibi ama alt kesimdeysen iletişim ve özgürlük haklarına demir vuruluyor.

Her konuda daha iyi yerlere geleceğimizden şüphem yok. İnternet felan bunlar geri planda kalan şeyler önce savunma sanayi ve ekonomi gerisi gelir.

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Türkiye Sonuncudur diye tahmin ediyodum 26. sıradaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...