Seçkin Üye
Nijerya'ya düşen meteor hakkında eminim bilgi sahibi olmayan yoktur. Ve Nasa'nın haber verdiği 29 nisan da dünyaya çok yakın geçecek veya çarpacak olan meteor hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum.
ne zaman meteor dştu yenı habermi bu?
helal birader efsane olmuş
valla hç haberım yok. b, ınternete bakayım araştrayım neymış neyın nesıymş. konuşuruz snra30 unda düştü reis daha dün
valla hç haberım yok. b, ınternete bakayım araştrayım neymış neyın nesıymş. konuşuruz snra
gordum baktım.70 ev yıkılmş ne kadar yalan ne kdar dogru blmıyom 13 tanede ölğ var. nasa acıklamamı yapmş 29 nısanda bı meteor dahamı gelıyo şimdiYoutube de filan videoları var hatta bakabilirsin istersen
gordum baktım.70 ev yıkılmş ne kadar yalan ne kdar dogru blmıyom 13 tanede ölğ var. nasa acıklamamı yapmş 29 nısanda bı meteor dahamı gelıyo şimdi
bununla ılgılı daha haber yapılmadı sanırım bızım ulkede. izle bak yarın gundeme haberlerde olcaktırMalesef evet doğru![]()
aynen bnde yenı gordum. dun akşam ustu gbi duşmuş sanırım. ölü flanda varLan nijeryaya metor mu düştü?
Sonumuz hayırlı olsun kıyamet yaklaşıyo gibi ama Allah bilirgordum baktım.70 ev yıkılmş ne kadar yalan ne kdar dogru blmıyom 13 tanede ölğ var. nasa acıklamamı yapmş 29 nısanda bı meteor dahamı gelıyo şimdi