Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
:yazı:

Alienware, Cherry MX mekanik klavyeye sahip dünyanın ilk dizüstü oyun bilgisayarını ortaya çıkardı.

Şirketin M15 R4 ve M17 R4 dizüstü bilgisayarları, bu mekanik klavyeye sahip ilk dizüstü bilgisayarlar olacak. Alienware, bir Alman klavye anahtarı üreticisi olan Cherry MX ile olan bu işbirliğinin, "ikili mekanik anahtar deneyimi" oluşturmak ve bunu bir dizüstü bilgisayarın daha küçük tasarımıyla çalışan bir şeye indirgemek gibi ortak bir hedefle başladığını söyleniyor.
Cherry MX'in standart mekanik anahtarları, 11,9 milimetrede gelen düşük profilli anahtarları gibi 18,55 milimetrede çok uzundu, bu nedenle şirket, yalnızca 3,5 milimetre uzunluğunda yeni Ultra düşük profilli anahtarlar tasarlamak için Alienware ile çalıştı. 160'ın üzerinde anahtar prototipinin ardından iki şirket, geleceğe dönüş'te görülen delorean spor otomobilin yukarı doğru açılan martı kanadı kapısından ilham alan Ultra düşük profilli tasarımına ulaştı.
Alienware, bu orijinal mekanik anahtarın anahtar başına 15 milyon tuş vuruşu için test edilen kendi kendini temizleyen bir mekanizmasında tam 1,8 mm tuş hareketi sağlıyor. İki parçalı tuş başlığı yapısı ve altın tabanlı çapraz nokta temas sistemi, mutlak hassasiyet ve yalpalamasız tuş vuruşları sağlayabiliyor.
Alienware, tüm bunların "bugüne kadarki en ince dizüstü bilgisayarlarının boyutlarını değiştirmeden gerçekleştirildiğini söylüyor.
Oyuncular,% 100 anti-gölgelenme ve nkro (n-Key rollover) ile klavyenin donmasını önlemeye ek olarak, makro tuş atamaları için tamamen programlanabilir tuşlarla ve 16,8 milyona kadar alienfx tuş başına RGB arka aydınlatma ile dizüstü bilgisayarlarını optimize edebilirler.
Bu yeni Cherry MX mekanik klavyeler, Alienware'in 10. nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 3080 gibi GPU'lar ile beraber oyun dizüstü bilgisayarlarında bulunabilir.

:resim:

Screenshot_1.png

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
Ben de 3-4 bin liraya laptop kovalıyorum işte hayaller hayatlar :)

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
5
Bilgilendirme için teşekkürler, güzel bir sistem olacak gibi duruyor, iyi iş başarmışlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
16
Mekanik klavye ha çok iyiymiş basma hissi mükemmel olacak :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
Ben daha düz bilgisayar toplayamadım ki afgahfgaı

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
1
Klavye özelliği çok iyi olumş mekanik olması

Seçkin Üye
Ödüller
4
Ucuz olcagini sanmiyorum PC toplamak daha mantıklı geliyo

Süper Üye
Ödüller
7
Klavye hissiyatı filan güzel olacak da şu sistemi 15000 tl nin altın da alamazsınız demedi demeyin :D her zaman demişimdir oyun için laptop almak çok saçma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.