Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
Hesap açmak çok zor olmamalıArkadaşlar hesabımı script açmadan kasmak istiyorum, Script açacak duo arıyorum, scripti açacak olan arkadaşın hesabı banlanacağı için hesabıda ben verebilirim, Şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim
rank derken dostum ?Anlamadım olay şu,rank olayı kalkmış okuduğum kadarıyla.Geliştirip napacaksın ki hesabı?
Bronz gold falan varya o artık kaltı önemli olan kdan kayatta kalma seviyen flnrank derken dostum ?
Ne diyosun knka sen nerde kalktı ligler duruyor hala gold vsBronz gold falan varya o artık kaltı önemli olan kdan kayatta kalma seviyen fln
dostum link atabılrmsın o nasıl olcak daha detaylı bılgı alırsam ıyı olurBronz gold falan varya o artık kaltı önemli olan kdan kayatta kalma seviyen fln
Milattan öncede mi kaldın güncelleme geldi rank sistemi ve pass yok artıkNe diyosun knka sen nerde kalktı ligler duruyor hala gold vs
Knk linke gerek yok oyunu acman yeterlidostum link atabılrmsın o nasıl olcak daha detaylı bılgı alırsam ıyı olur
Knkacim sen league of legends adli oyundan bahsettigine emin misin ? Bence pubg falan saniyorsun senM
Milattan öncede mi kaldın güncelleme geldi rank sistemi ve pass yok artık
Ahhhhh 2iqyüm ben kusura bakmayınRank yok harbiden napıcaksın kasmakla
ne var bunda ıq ile alakalı birşey mi varAhhhhh 2iqyüm ben kusura bakmayın
Hesap açmak kolay ama 30 level yapıp 30 hero açmak pek kolay değilhesap açmak kolay dostum önemli olan kasacak kısınınde cıkarılı olması gerkıyor
ben talebim kardeşim farketmezArkadaşlar hesabımı script açmadan kasmak istiyorum, Script açacak duo arıyorum, scripti açacak olan arkadaşın hesabı banlanacağı için hesabıda ben verebilirim, Şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim
Neden böyle bir şey dedin acaba? Varsa script açacak hesap ver ben oynayayım scriptleBi sen akıllısın zaten dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?