Alıyorum 🎯 MLBB Aim Hack/Skill Helper | Piyasadaki En Sağlam Yapımcılar Kimler? 💸

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Selam millet, herkese iyi forumlar! 👋
Beyler direkt konuya giricem; biliyorsunuz Mobile Legends'ta bir yerden sonra bilek bir yere kadar yetiyor, özellikle Mythical Glory liglerinde rakipler bildiğin dans ediyor. 😅 Ben de bu aralar işi biraz daha profesyonel boyuta taşımak istiyorum. Öyle sağda solda paylaşılan, iki güne ban yediren beleş scriptlerden bahsetmiyorum.
Derdim şu: Bu işi gerçekten kaliteli yapan, hilesi patlamayan, arkasında duran ve ücretli (paid) bir şekilde bu hizmeti sağlayan güvenilir kişi veya ekipleri arıyorum. 🔍
🛠️ Ne Arıyorum?
🎯 Üst Düzey Prediction: Sadece hedefe kilitlenen değil, Selena’nın oku veya Franco’nun hook’u için rakibin gideceği yeri hesaplayan o efsane sistemleri kimler satıyor?
🛡️ Güvenlik (Anti-Ban): Parasını verip alacağımız şeyin Moonton’un ban dalgalarına karşı dirençli olması lazım. "Internal" mı daha mantıklı yoksa "External" sistemler mi piyasayı domine ediyor?
💎 Kalite: Menüsü temiz, cihazı yormayan, gerçekten "premium" hissettiren bir yapı arıyorum.
💰 Neden Ücretli Arıyorum?
Bedava peynir sadece fare kapanında olur, bunu hepimiz biliyoruz. 😂 Emek verilen, sürekli güncellenen ve destek ekibi olan bir yazılım için bütçe ayırmaya hazırım. Amacım hem bu sistemlerin nasıl çalıştığını çözmek hem de gerçekten keyif alarak oynamak.
Sizden ricam:
Piyasada bu işin "vakkosu" diyebileceğiniz, daha önce alışveriş yaptığınız veya namını duyduğunuz güvenilir satıcılar/developerlar var mı? Referansı sağlam olanları ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer. 🙏
Not: Forum kurallarına uymak adına reklam olmasın diye isimleri veya linkleri gerekirse özelden veya genel isimlerle çıtlatabilirsiniz. Maksat doğru adrese ulaşmak. 🚀
Şimdiden fikir veren herkese teşekkürler, bekliyorum yorumlarınızı! 👑🎮

Üye
selam dostum istediklerinin tamamını içeren mod menü geliştirdik! dm üzerinden lite versiyon için ulaşabilirsin (bedava). not: güncel olarak sadece ios için <3