Onaylı Üye
Script ile oynayan duo arıyorum bende de var script plat 4 bitirdim sc siz dc Palamut#1938 Tr Serveri
Sorunlu şuan her zaman girebileceğim arıyorum yascript şu an sorunlu değil mi hocam nasıl kullanıyorsunuz
Sup hariç yer yeri iyi oynarımHangi koridorda oynuyorsun?
hocam topda morde cok güzel oynarım dc ekledimScript ile oynayan duo arıyorum bende de var script plat 4 bitirdim sc siz dc Palamut#1938 Tr Serveri
kral aynı düşünce bendede var dc bırak ekleyimTr ve Euw hesabım var daha ranked başlamadım ama ciddi başlayacakla başlarım hesabı kasar satarım o derece tryhard olanlar yazsın
hocam isdek atım kabul et beraber girellimScript ile oynayan duo arıyorum bende de var script plat 4 bitirdim sc siz dc Palamut#1938 Tr Serveri
Ekledim kralScript ile oynayan duo arıyorum bende de var script plat 4 bitirdim sc siz dc Palamut#1938 Tr Serveri
Script ile oynamıyorum Top ve Sup mainim Gold eloda şu an hesap TR serverı için ekleşirsek oynayabiliriz Nick:CraftBatuhanScript ile oynayan duo arıyorum bende de var script plat 4 bitirdim sc siz dc Palamut#1938 Tr Serveri