Durduk yere kapatılan Facebook hesabı nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, başlıkta bahsettiğim gibi durduk yere Facebook hesabım kapatıldı ve tekrar aktif hale gelmiyor. Bunun için denemediğim yol kalmadı sayılır. Açabilene, yardım edene gönlümden kopan naçizane bir hediye vermek istiyorum.

1669755377182.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Facebokda bir muhattap bulamıyorum. yardım denen kişi otomatik cevap o da form doldurmanı istiyor form da dolduramıyorsun bu kararı geri çeviremeyiz cevabı veriyor

Yardım için email ile ulaşmayı denedin mi ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yanlışlıkla birşey yapmış olamazmısın küfür felan ya da hata da olabilir belli olmaz neden kapatıldığını detayına kadar söylemiyor değil mi

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bi arkadaşimin da başina geldi facebookun müşteri temsilcisine asla ulaşamiyorsun öyle bir şey yok büyük iht sürekli otomatik mesaj yolluyorlar yavaştan hesabini unut bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka geri dönüşü yok gibi bende aradım baktım intte de bi yakınımında kapatılmıştı uğraştı aradı felan açmadılar 1 2 yıl uğraştı gram takmadılar adamın uğraşını

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
karar geri çevrilemez diyor hiç bir şekilde açılmaz malesef.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3-4-5 kere face hesabı açtıysan aynı ip den normaldir bu tür şeylerle karşılaşman.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bende denemeye çaılıştım ama olmadı (kardeşimin hesabına denedim) başka çareside yokmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benimde başıma gelmişti profil fotoğrafı değiştirmiştim ama uygunsuz birşey koymadım kılıç resmi koymuştum ondan sonra hesap kalıcı olarak kapandı geri açamadım

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
facebook'a mail ile ulasman lazım bende de olmustu kimlik doğrulama falan yapıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
acilmasi cok zor kimlikle kanitlaman lazim musteri hizmetlerine

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunun bir benzer olayı benimde başıma geldi.

Hesabınız kontrol ediliyor geri dönüş yapmazsanız hesabınız 15 gün içerisinde kapatılacak uyarısı alıyordum girdiğimde ve hiçbir aksiyon yapmama izin vermiyordu. Destek ile iletişime geçme konusu berbat e-posta gönderdim fakat bir faydası olmadı 15 gün sonra hesabım kalıcı olarak kapatıldı.

Sorun şu ki 4 yıldır hesabımda hiç bir paylaşım yapmadım. Oynadığım oyunların videoları, arkadaş, aile fotoğraflarımı paylaşırdım sadece. Buna rağmen böyle bir durum ile karşılaşmam çok saçmaydı.

Başına gelen olaya üzüldüm geçmiş olsun.

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Destek formuna kimlik bilgilerini belirterek hesabın senin olduğunu kanıtla. Facebook ara ara inaktif boş profilleri temizliyor veri çöplüğü olmasın diye. İkinci bir durum ise hesaba farklı farklı yerlerden çok ulaşmaya çalışmak hesabı bloke edip kapatabiliyor güvenlik sebebiyle.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Destek formuna kimlik bilgilerini belirterek hesabın senin olduğunu kanıtla. Facebook ara ara inaktif boş profilleri temizliyor veri çöplüğü olmasın diye. İkinci bir durum ise hesaba farklı farklı yerlerden çok ulaşmaya çalışmak hesabı bloke edip kapatabiliyor güvenlik sebebiyle.
Destek formu iletir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...