Onaylı Üye
darbogaz hesaplamadan baktım %0,5 darbogaz olur yazıyor o yüzden ikna oldum acıkcası . dedigini düsüneyim tesekkür ederimkanka bence işlemciyi daha yüksek bi model al çünkü dedin ekran kartıyla 5600 daha iyi gider haberin olsun bence bi değerlendir ryzen 5 5600 ile rx6600 efsane olur senin için büyük fark hissedersin hemde çok
hayır 2. el . benimkileri verip onu alıyorum 3k fark veriyorumMax bi 17k lazım be
şuan i3 8100 ve 1050 ti var . biraz performanstan sıkıldım ekran akrtı ve işlemci almak istiyorum . almısken anakartta mecburi alıyorumkankam şuanki sistemin nedir ne gibi eklemeler yapmak istiyon
o kadar yükseltemem3060 ti iy alırsan yeterli bence
2k olsa daha iyi de maddi anlamdan cok tatmin olmam önemli ya 3k ya tatmin olcaksam okeyim ben2k civarı olsa tam anlamıyla hak eder derdim ama pazarlık yapabilirsen senin için güzel olur tabiki
hemen inceliyorum tesekkürlerkanka tabiki senin tercihin youtube da daha detaylı videolar bulabilirsin ama sırf lol için sistem yükseltme instada sistem paylaşan hesaplar var oradan uygun 2. el sistemler bulabilirsin
monitörüm cok kötü cidden de fps ,m kötü ya yetmiyıorLol oynuyorsan işlemci ve ekran kartı yükseltmene hiç gerek yok inan bana o bütçe ile monitörünü yükseltmen daha faydalı olur o zaman farkı görürsün
8 var simdilikI3 u i5 yap bide kac gb ram var eğer 8 gb ise 16 yap daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?