- Konuyu başlatan
-
Üye
Knk herturlu modda vakit geçiriyorum buraya yazmadan önce her türlü methodu denedim artık sizlerin fikirlerini alayım dedim bu dediklerinizin hepsini yaptım bakalım zaten virüste var bol bol oynarımÖvügüyü birden 400 tane attırma yavaş yavaş hergün at sadece rek girme propub sunucularında zaman geçir günde 2 3 kez ow yap düzelir
Valla hocam yani kac aydır hiç artmadk övgü de aldım yaniBazıları Rapor yememen gerekiyor diyor dostum övgü satın almanı öneririm 1k falan maximum 25 tldir.yada 100 100 100 alabilirsin 3 - 5 tl arasında oluyor genelde. Fakat rapor yememek saçma geldi bana adam vuruyorsun raporluyorlar yine aynı sıkıntı.
Bunların hepsini yaptım e posta da attim1 - CS:GO Saatini Yükselt
2 - Diğer Oyunlarda Saatini Yükselt
3 - Daha Çok Oyun Satın Al
4 - Övgü Basabilirsin Kendine
Bunları yaptıktan sonra hala güven faktörün düşükse
CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com mail adresine Güven Faktörü Geribildirimi diye konu açıp gönder.
Hesapta yüzlerce liralık oyunlae var diğerlerini de ben oynamasam kardeşlerim gelip oynuyor saat kasiyorlar yani hesap dandik bir hesap değil 41 level steam1 - CS:GO Saatini Yükselt
2 - Diğer Oyunlarda Saatini Yükselt
3 - Daha Çok Oyun Satın Al
4 - Övgü Basabilirsin Kendine
Bunları yaptıktan sonra hala güven faktörün düşükse
CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com mail adresine Güven Faktörü Geribildirimi diye konu açıp gönder.
Kullandığım hile external ve ucuz da değil ayrıca appdata ve userdatayi sürekli temizliyorum hesap degistirirken evet hileden dolayı oldu ama sorun hiç düzelmemesi her türlü taktiği denedimSanırsam hile kullandığın diğer hesaptan dolayı dosyalara filan işleniyor ve main hesaptada bu sorunu alıyorsun .
Demek ki senin silemeyeceğin bir yerde kayıtlarını tutuyorlarKullandığım hile external ve ucuz da değil ayrıca appdata ve userdatayi sürekli temizliyorum hesap degistirirken evet hileden dolayı oldu ama sorun hiç düzelmemesi her türlü taktiği denedim
1 aydır hilesiz oynuyorum ve bu hesapta hiç hile yapmadımhocam hilesiz bir şekilde bir süre oyna cache ve temp temizle tüm hileleri sil 1 hafta hilesiz oyna düzeliyor
Çok fazla ow yaptım değişen birşey yokmain hesabında 150 win artı nova1 üstü rankın varsa sürekli ow yap düzelir
Bir şekilde düzelirse belirteceğimDostum benim yedek cs hesabında da güven faktörü sorunu var ben de her şeyi deniyorum fakat olmuyor üstelik yedek hesapla hiç oynamıyordum ne zamandır hiç hilede kullanmadım. Bi gireyim dedim baktım lobidekiler senin TF düşük hile gelir karşıya diyip çıkıyorlar. Senden ricam bu sorunu hallettiğin zaman bana mesaj atıp nasıl düzelttiğini anlatman. İnşallah ikimizinki de hemen düzelir. Beklemede olacağım...
Knk umarım ciddi değilsindirYonetici olarak calistirmayi denedinmi
Steamı sifirladim geçen haftaDemek ki senin silemeyeceğin bir yerde kayıtlarını tutuyorlar
Hesap paylaşımı mı var?Valla hocam yani kac aydır hiç artmadk övgü de aldım yani
Post automatically merged:
Bunların hepsini yaptım e posta da attim
Post automatically merged:
Hesapta yüzlerce liralık oyunlae var diğerlerini de ben oynamasam kardeşlerim gelip oynuyor saat kasiyorlar yani hesap dandik bir hesap değil 41 level steam
Hayır hesabın tek sahibi benimHesap paylaşımı mı var?
En iyisi bir muddet daha oynayıp beklemek sonucu yazarımWin almaya bak solo gir ve oyunda kimseyi reportlama bunu dene biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?