Düzelirse bana da ulaşabilirsen memnun olurum hesabım gerçekten çok değerli ban yemem çünkü hile açmadım ama oyun deneyimim çok kötü şu andaAynı sorunu bende yaşıyorum 2 aydır güven faktörü kırmızı senin dediğin gibi her şeyi denedim bende fakat artma olmadı. Hile kullandığım hesaplardan ban yiyen olmuştu 2 3 tane ben o zamanlar logları temizlemem hakkında bir şey bilmiyorum belki benimkinin artmamasının nedeni budur belki sende logları silmemiş isen ondan dolayı artmıyordur. İkinci olarak şu an hesabımda 10-15 hiç rekabetçi maç girmedim yabancı forumlarda rankının silinmesi ile birlikte güven faktörününde sıfırlandığını okumuştum son çare olarak onu deneyeceğim eğer işe yararsa forumda bir konu açarım ve yazarım. Üçüncü olarak övgü botu hakkında bende 50 ve 600 adet olmak üzere 2 adet övgü attırdım fakat sonradan biraz araştırdığımda steamın övgünün çok artması halinde güven faktörünü artırmak yerine düşürdüğünü okudum ne kadar doğrudur bilmem. Son olarak çoğu cevabı okuma bile forumda hileleri kullanmak için üyelik derecesini artırmak için yazıyor çoğu kişi ben bu mesajı atarken 5 sayfa vardı ve bunların 3 sayfası spamdı. Düzelirse forumda konu açarsan mutlu olurum.
Guven faktörü yükselten herşeyi denedim o dediklerin de işe yaramıyor oyunda tuhaf bir sistem var çünkü yüksek güven faktörlü bir hesabım daha kırmızıya düştü ve uzun süredir hile yapmıyordum ...Tertemiz bir oyuncu olsan bile o güven faktörü report yemeyerek yükselmez. Aynı zamanda fotoğraf paylaşımı cs go nun pazarını kullanma sosyal gruplarada aktif olmakta güven faktörünü etkileyeceği söyleniyor. Şahsen işe yaradığını düşünüyorum.