güzel oyunStrateji seviyorsan, yıllardır oynarım hala bıkmadım gerçi biliyorsundurda age of empires e bı bak derim
Denedim amma pek beceremediğim için sıktı !Strateji seviyorsan, yıllardır oynarım hala bıkmadım gerçi biliyorsundurda age of empires e bı bak derim
Risk de oynayacak arkadaş yokcossacks-nfs underground- risk global dominaton
Bunlardan bir tek Valorant oynamadım , indirme linki var mı ?zulu' pung lite ' valorant bi bak reıs yada 1.6 onlıne cs oynaya bılırsın
Call Of Duty Modern Warfare 3 ücretsiz versiyonunu aramıştım geçende ama bulamamıştım !Bunlardan Hepsi 1 GB EKRAN KARTI İLE OYNANABİLİR OYUNLAR
Call Of Duty Modern Warfare 3
Portal 2
Half Life 2
age of empires 3
assasin creed 2
Deneyeceğim teşekkür ederim !prison architect
bir öğren oyunu çok güzel sarıyor youtube'dan bak bi
Hepsini bitirdimBunlardan Hepsi 1 GB EKRAN KARTI İLE OYNANABİLİR OYUNLAR
Call Of Duty Modern Warfare 3
Portal 2
Half Life 2
age of empires 3
assasin creed 2
Ne güzel oyunlardı bunlar yaeski efsanelerden oynayabilirsin. age of empires 2, max payne gibi
AoE 2 definitive edition Denedim kasdı !eski efsanelerden oynayabilirsin. age of empires 2, max payne gibi
Denedim oynanmıyor , sanki oyun oynamıyorum , slideshow izliyorum , 15 fps nedir abi yaaMound Blade Warband ın yeni çıkan oyunu mound blade banderlod olması lazım ismi kesinlikle incele çok iyi bir sisteme sahip olman gerekmez ve elindeki sistemlede düşük ayarlarda sıkıntısızı oynayabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?