Yusufy
Onaylı Üye
Düşük sisteme bence olmaz ya knkMafia 2 oynamayan varsa derhal oynasın
Düşük sistem derken sadece ram değilde ekran kartı ve işlemci modellerinden de bahsetsen daha güzel olur umarım faydalanan olur
Düşük sisteme bence olmaz ya knk
Hikayesi çok sarıyorMafia 2 oynamayan varsa derhal oynasın
denemekten zarar gelmez benceDüşük sistem derken sadece ram değilde ekran kartı ve işlemci modellerinden de bahsetsen daha güzel olur umarım faydalanan olur
Düşük sisteme bence olmaz ya knk
Elimden geldiğince birşeyler çıkartmaya çalıştım düşüncen için teşekkürlermafia 2 definitive edition oynatmaz zaten de normal versiyonu oynatır diye düşünüyorum 10 yıllık laptopumda rahatça oynuyordum.
Bir de hakkaten konu biraz eksik kalmış gibi.
Bu listeden çoğu oyunu oynamadım daha bende oynayacağımKatana zero ve dead cels'i sıkılmadan 3 kez oyunu bitiridm öl yeniden başlamalık oyunlar tavsiye ederim
sağolasın dostumgüzel oyunlar eline sağlık
mafia 2 oynamadıysanız oynayın çok iyi
Zamanında deli gibi oyun arıyordum sistem yetmiyordu bende oturdum baştan liste yaptım kendim de oynayacağım iyi oyunlargüzel liste uğraşmışsın işine yarar inşAllah herkeste
Oyunların tadını çıkarlisteme için saol reis değerlendireceğim
Bende şuan yüklü bu listeden birkaç oyun sanada iyi oyunlarsaolsın kanka baya yararlı oldu yuklıcem sımıdı bır kactanesını.
İyi oyunlar faydalı olduysam ne mutlu banaŞampiyonalar Ligi Gibi Liste Olmuş Kaydettim Lazım Olucak.
teşekkürler oyunların keyfine bakcogu oyunu duymamısım bile eline saglık
sağol dostum iyi akşamlarBu oyunların çoğunu eski bilgisayarım (3 gb ram bulunuyordu)'la oynuyordum. Mafia 2 oyna diyenler doluşmuş. Oyunu 4 kez bitirdim diyebilirim. Konun gayet başarılı olmuş, eline sağlık.
oyunun tadını çıkarınPunch club on numara beğendim bana böyle yumruklu oyun lazımdı iyi forumlar.
Amin inşallah hepimizebir zamanlar bu tarz oyunları arastırmak zorundaydım şükür imkanlar el verdı yenı sısteme gectım herkese nasıp etsın mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?