Fiyat Sıkıntı Olur mu Ücretli Oyunlar?Kardeşimin Laptopu
Intel HD Grapchics 4000
Intel Pentium İşlemci
2.60Ghz
4Gb Ram
Ekli dosyayı görüntüle 24050
kanka minecraft ta bile 10 fps filan alır o pc
Arkadaşım adam konuya düşük sistemli oyun önerirmisiniz yazmış 2 mesaj attın ikiside soru.Fiyat Sıkıntı Olur mu Ücretli Oyunlar?
Boş mesaj atma.kanka minecraft ta bile 10 fps filan alır o pc
o kadar sallamasan mı benim laptop onun 2 gb ram li versiyonu ve 100 fps de oynayabiliyorumkanka minecraft ta bile 10 fps filan alır o pc
hangı surumde alıyodun yenı surumlerde kopek gıbı kasıyo benım sıstem de kotu degıl o kadaro kadar sallamasan mı benim laptop onun 2 gb ram li versiyonu ve 100 fps de oynayabiliyorum
ayarları düşür hala kasarsa virüs taraması yaphangı surumde alıyodun yenı surumlerde kopek gıbı kasıyo benım sıstem de kotu degıl o kadar
sürücüleri güncelleayarları düşür hala kasarsa virüs taraması yap
alakası yok yenı surumlerde oynuyorum heralde o yuzdendrıayarları düşür hala kasarsa virüs taraması yap
Post automatically merged:
sürücüleri güncelle
bide bana sor 6gb ram i5 işlemci oyunu biraz oynayinca gercekci grafiklerde bilgisayar hayvan gibi ısınıyoralakası yok yenı surumlerde oynuyorum heralde o yuzdendrı
8gb ram i5 işlemci en düşük ayarlar + optifine 400fps ısınma yokbide bana sor 6gb ram i5 işlemci oyunu biraz oynayinca gercekci grafiklerde bilgisayar hayvan gibi ısınıyor![]()