fuckerfukara' Alıntı:duvardaki resim neye benziyor hala çözemedim ama görünüş olarak güzel
TheSayko' Alıntı:Kardeş bunda bişi yok zaten arkaplanı alıp üstüne yazı yazıyosun ama eline sağlık yinede![]()
nasıl basıt olmusla yapta görem.O1ST4R' Alıntı:Basit ama hoş olmuş ellerine sağlık. ARKDAŞIN DEDİĞİ GİBİ
O1ST4R' Alıntı:kardeşim arka plan alıntı birtek yazı eklemişin mal deiliz 4 yıldır shopdayız .d
HileliCoder' Alıntı:O1ST4R' Alıntı:kardeşim arka plan alıntı birtek yazı eklemişin mal deiliz 4 yıldır shopdayız .d
Sadece Gülüyorum![]()
![]()
O1ST4R' Alıntı:kardeşim arka plan alıntı birtek yazı eklemişin mal deiliz 4 yıldır shopdayız .d
O1ST4R' Alıntı:sen nerenden anladın ? ben 0,1 yaşında başladımmı dedimgeleceğin tekno fiber beyni
O1ST4R' Alıntı:sen nerenden anladın ? ben 0,1 yaşında başladımmı dedimgeleceğin tekno fiber beyni
O1ST4R' Alıntı:ALAYMI ETTİN ACABA
HidoHido' Alıntı:Resimden Bişey Anlamasak ta Sen Yapmışsa İyidirUSTA Bi ara Banada Öğret Hangi Programla Yaptığını Olurmu