(DÜZELDİ)bağlantı kesildi hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler normalde oyuna giriyordu ama en son hile için hotfix yaptım ve oyunda yükelnme ekranı glemiyor artık siyah ekranda kalıp sunucuyla bağlantı kesildi diyor. Bilgisyarı baştan başlattım olmadı şimdi onarımı açtım düzelmezse onarımda nasıl yapabilirim bunu ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
oyun dosyaların bozulmuş olabilir kesin olmamakla birlikte oyunu yeniden yüklemek soruna çözüm olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum hotfix yapmıyoruz artık. direk hotfix yapmadan kullan hileyi sorun olmayacaktır.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
hotfix bu sürümde yok boşuna kurma

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyun dosyalarını komple bir onar ve hotfix kullanma artık çünkü hotfix omladan da açılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hotfixis kulanma calis dostum, galiba bi genel sorun var.

Alışkanlıkların En Güzeliydin
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dosyaları doğrulayıp denedinmi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu sorun genelde App notebooklarda görülüyor riotun hatası güncellemeye yaparken pack dosyasını ona görede ayarlamayı unutuyorlar bi tanıdıgımın dün başına geldi sürekli girip packı yüklemeye çalışınca oluyor gibi bazen dosyayı tam indirmiyor ondanda haata veriyor.
kısacası şunu söyliyeyim dediklerimi pek anlamadıysan garanti çözüm flash bellek hard disk gibi aletlerle başka birisinde hatasız çalışan lol dosyalarınnı alıp kendi bilgisayarına kurman sorunu gidericektir diye düşünüyorum. bunu yapmadan önce program ayarlarından lolü kaldır delete ile silmeden yap :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu sorun genelde App notebooklarda görülüyor riotun hatası güncellemeye yaparken pack dosyasını ona görede ayarlamayı unutuyorlar bi tanıdıgımın dün başına geldi sürekli girip packı yüklemeye çalışınca oluyor gibi bazen dosyayı tam indirmiyor ondanda haata veriyor.
kısacası şunu söyliyeyim dediklerimi pek anlamadıysan garanti çözüm flash bellek hard disk gibi aletlerle başka birisinde hatasız çalışan lol dosyalarınnı alıp kendi bilgisayarına kurman sorunu gidericektir diye düşünüyorum. bunu yapmadan önce program ayarlarından lolü kaldır delete ile silmeden yap :)
çok teşekkür ederim dostum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim hileyi konumundanda programındanda sil bi windows 10 kulanıyosan bi tarat game gel atığın hotfixi sil ( bu arda hotfixe gerk yok hotfixsiz çalışrı lazy) pc resle tekrar den olmasa bana yaz

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hotfix yapmadan direk giriş yap ve hileyi aktif et olucaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...