bunu nasıl düzelteceğimdostum hotfix yapmıyoruz artık. direk hotfix yapmadan kullan hileyi sorun olmayacaktır.
neyi tam olarak anlayamadım sorununu.bunu nasıl düzelteceğim
oyunun dosyaları ayrı klosörlerde tam silim nasıl yapabilirimoyun dosyaların bozulmuş olabilir kesin olmamakla birlikte oyunu yeniden yüklemek soruna çözüm olabilir
onarım yaptım ancak yine aynı sorunu verdioyun dosyalarını komple bir onar ve hotfix kullanma artık çünkü hotfix omladan da açılıyor
siyah ekran verip sunucuyla bağlantı kesildi diyor ya onu nasıl düzelteceğim onarım yaptım ama sorunç vermedineyi tam olarak anlayamadım sorununu.
onarım yapmalısınsiyah ekran verip sunucuyla bağlantı kesildi diyor ya onu nasıl düzelteceğim onarım yaptım ama sorunç vermedi
çok teşekkür ederim dostumbu sorun genelde App notebooklarda görülüyor riotun hatası güncellemeye yaparken pack dosyasını ona görede ayarlamayı unutuyorlar bi tanıdıgımın dün başına geldi sürekli girip packı yüklemeye çalışınca oluyor gibi bazen dosyayı tam indirmiyor ondanda haata veriyor.
kısacası şunu söyliyeyim dediklerimi pek anlamadıysan garanti çözüm flash bellek hard disk gibi aletlerle başka birisinde hatasız çalışan lol dosyalarınnı alıp kendi bilgisayarına kurman sorunu gidericektir diye düşünüyorum. bunu yapmadan önce program ayarlarından lolü kaldır delete ile silmeden yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?