karaof' Alıntı:kardeş bende açıyorum sarı oluyor ama yeşil olmuyor
Ahmet00' Alıntı:siteye giriyorum sarı olmuyor zaten ve girdiği gibi kapanıyor yeşil olmuyorr yardım et
memoliyak' Alıntı:karaof' Alıntı:kardeş bende açıyorum sarı oluyor ama yeşil olmuyor
SİTEDEKİ REKLAMLARDAN BİRİSİNE TIKLA
SONRA TEKRAR MEMORYHACKERSİN SİTESİNİ AÇACAK ORADAN ANA SAYFAYA TIKLA YEŞİL OLACAKTIR
YARDIMCI OLDUYSAM +1 REP VERİRMİSİN
Ahmet00' Alıntı:siteye giriyorum sarı olmuyor zaten ve girdiği gibi kapanıyor yeşil olmuyorr yardım et
HACKI AÇMADAN SİTEYE GİR ORADAN ÜYE GİRİŞİ YAP SONRA HACKI YÖNETİCİ OLARAK AÇMAYI DENE
Ahmet00' Alıntı:memoliyak' Alıntı:karaof' Alıntı:kardeş bende açıyorum sarı oluyor ama yeşil olmuyor
SİTEDEKİ REKLAMLARDAN BİRİSİNE TIKLA
SONRA TEKRAR MEMORYHACKERSİN SİTESİNİ AÇACAK ORADAN ANA SAYFAYA TIKLA YEŞİL OLACAKTIR
YARDIMCI OLDUYSAM +1 REP VERİRMİSİN
HACKI AÇMADAN SİTEYE GİR ORADAN ÜYE GİRİŞİ YAP SONRA HACKI YÖNETİCİ OLARAK AÇMAYI DENE
eyw oldu bişi daha sorucm konu nasıl açtın nereden söle lütfen
Ahmet00' Alıntı:Bu konu nasıl açılıyo sölermisiniz lütfen ana sayfada gözüküyoya altta onun gibi
hasan12977' Alıntı:Sınırsız mermi nasılyaptın bende olmuyor sınırsız mermi
karaof' Alıntı:kardeş soruma cevap verirmisin reklama giriyorum bişey olmuyor
enes5759' Alıntı:memoliyak arkadaşım yeşil olmuyor bende hiç bi şekilde dediğin gibi önce siteye girip sonra hileyi açıyorum reklama tıklıyorum memoryhackersa atıyor anasayfa diyorum fakat yeşil olmuyor gene bnm gördüğüm sen reklama tıklamadan yeşil yandı nası yaptın onu?
talha3801' Alıntı:Kardeş Bak Yazıların Hepsini Yeşil Yapıyorum Sonra wolftü Giriş Yapıyorum Xincode Doluyo Ama Hile Hayla Wainting wolftü Dİyor Ne YAPCAM YARDIM!!! O Yüzden Dword Hack V6.9.4 Ne Zaman Çıkacak Tarih
yönetici olarak çalıştıracaksın kardeşimtalha3801' Alıntı:talha3801' Alıntı:Kardeş Bak Yazıların Hepsini Yeşil Yapıyorum Sonra wolftü Giriş Yapıyorum Xincode Doluyo Ama Hile Hayla Wainting wolftü Dİyor Ne YAPCAM YARDIM!!! O Yüzden Dword Hack V6.9.4 Ne Zaman Çıkacak Tarih
talha3801' Alıntı:Kardeş Bak Yazıların Hepsini Yeşil Yapıyorum Sonra wolftü Giriş Yapıyorum Xincode Doluyo Ama Hile Hayla Wainting wolftü Dİyor Ne YAPCAM YARDIM!!!