5 Ocak 2016 #1 AyKapris A Seçkin Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 331 Tepki puanı 2 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Sa Nader Ben Hileyi Açıyorum KurtvsKurt ta tarıyorum [Her Modta Atıyor Uyku FLN] 8-9 Kill Olunca Ahh Yasaklı Silah Kullandınız Diyor
Sa Nader Ben Hileyi Açıyorum KurtvsKurt ta tarıyorum [Her Modta Atıyor Uyku FLN] 8-9 Kill Olunca Ahh Yasaklı Silah Kullandınız Diyor
5 Ocak 2016 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI iCaprice' Alıntı: Sa Nader Ben Hileyi Açıyorum KurtvsKurt ta tarıyorum [Her Modta Atıyor Uyku FLN] 8-9 Kill Olunca Ahh Yasaklı Silah Kullandınız Diyor Genişletmek için tıklayın ... Videoda görüldüğü gibi herhangi bir atma durumu söz konusu değil. Adımları eksiksiz yapınız. Oyla 0 Olumsuz oyla
iCaprice' Alıntı: Sa Nader Ben Hileyi Açıyorum KurtvsKurt ta tarıyorum [Her Modta Atıyor Uyku FLN] 8-9 Kill Olunca Ahh Yasaklı Silah Kullandınız Diyor Genişletmek için tıklayın ... Videoda görüldüğü gibi herhangi bir atma durumu söz konusu değil. Adımları eksiksiz yapınız.