Dword 6.7.2 Ne Zaman Paylaşılcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş Saat 8 Oldu 1 bucuk SaattİR bkliyoz Ama Yinede Bkleriz Memoryhackers <3 <3

Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bıktım yeter artık yha ne hileymiş 4 gündür ha bugün ha yarın çıkarın artık dün iyi gidiyor dediniz çıkmadı bugün saat 19:00 dediniz olmadı yarın okul var oynayamicam artık ztn beklemekten sıkıldım

Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Eminim ellerinden geleni yapıyorlardır sade sabredelim sabaha kadar gelir kesin  :D :D :D
 Acele etmeyin adamlar nerdeyse beleşe gold hack veriyorlar bildiğiniz gibi azcık sabredek  
:heart: :heart: Adminlere SAYGILAR :heart: :heart:

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
raderde' Alıntı:
bıktım yeter artık yha ne hileymiş 4 gündür ha bugün ha yarın çıkarın artık dün iyi gidiyor dediniz çıkmadı bugün saat 19:00 dediniz olmadı yarın okul var oynayamicam artık ztn beklemekten sıkıldım

Ücretsiz hileyi buldun konuşuosun. Armut piş ağzıma düş ohhğğ yawrum ohhğ

Üye
10 HİZMET YILI
SensizlikKral00' Alıntı:
Arkadaşlar Eminim ellerinden geleni yapıyorlardır sade sabredelim sabaha kadar gelir kesin  :D :D :D
 Acele etmeyin adamlar nerdeyse beleşe gold hack veriyorlar bildiğiniz gibi azcık sabredek  
:heart: :heart: Adminlere SAYGILAR :heart: :heart:

aynen hileyi açmak kolay, önemli olan yapmak

Üye
10 HİZMET YILI
raderde' Alıntı:

kardeş adamlar Uğraşıyolar Kolay değil bi hile yapmak .........  sende haftaya hileyle oynarsın  ;) ;)
bozma moralini :D :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Dword Team Sadece wolftü'a Çalışmıyo zulu CS:GO hileside yapıyolar Biraz Sabredin

Üye
10 HİZMET YILI
Çok Sağolun Ama Biraz Elinizi Çabuk Tutsanız wolftü a Gircez Sizi Bekliyoruz 
tumblr_mwh8fc9NX81s0twoeo1_r3_400.gif

L15Y7b.jpg

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam çok güzel hack yapmışın helal olsunda aksilik olursa pazar günü yapıcaz demişsin sonra
''Dword Vip Hack'in Bakımı Bitmiştir . 14.02.2016 tarihinde pazar akşamı saat 19:00'da paylaşılacak'' demişsin
Şuanki Tarih:14.02.2016 saat:20:16 sen düşün artık :D (hocam saçmamı bilmiyom banlama pls :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...