Dword 7.4 fix nedeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Dword 7.4 Fix Yemiştir çünkü wolftü yeni bir güncelleme Yaptı bu yüzden 7.5'i bekleyin 

hell na
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ne zaman çıkacak?

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Belli Ya Akşam Çıkacak 22:00 Gibi

Üye
9 HİZMET YILI
çabuk gelsin lütvn hep edvtıra giriyorum silahları dizmy çalışıyorum aaa yasaklı eşşkulandınız sunucudan balantınız ksilck diy uyarı veriyor

lütven yapın reklam onyayından siz parada kazandırıyoz lütvn yapın şu hilleyi  :blush: :blush: :blush: ;)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
artiz kardeş nasıl konu açıyoruz yardım edermisin

Üye
9 HİZMET YILI
samsunahmet31' Alıntı:
çabuk gelsin lütvn hep edvtıra giriyorum silahları dizmy çalışıyorum aaa yasaklı eşşkulandınız sunucudan balantınız ksilck diy uyarı veriyor

lütven yapın  *** onyayından siz parada kazandırıyoz lütvn yapın şu hilleyi  :blush: :blush: :blush: ;)
Birazcık Sabır Et Hem para Kazandırmıyoruz  Link.tl Falan olursa para kazanırlar Ama olmadığına göre?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Cıksa Bıle Dword v7.5 Ben Oynuyamıcam Cunku Forum Yasagım Var Ve Kaldırmıyor İnatla Kaldırmıyor #MorpHeus+#LeftSpace+#Nader11ndeu Kaldırırmsınız Herkez Hıle Bı Tek Ben Degılım Kaldırırsanız Eger Bir(1) Daha Konu Acarsam Yaparsam IP BANI Hıc Kaldırmayın

Üye
9 HİZMET YILI
oneono' Alıntı:
Cıksa Bıle Dword v7.5 Ben Oynuyamıcam Cunku Forum Yasagım Var Ve Kaldırmıyor İnatla Kaldırmıyor #MorpHeus+#LeftSpace+#Nader11ndeu Kaldırırmsınız Herkez Hıle Bı Tek Ben Degılım Kaldırırsanız Eger Bir(1) Daha Konu Acarsam Yaparsam IP BANI Hıc Kaldırmayın

Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...