22 Haz 2023 #1 ceyhanXV Cehennem Uzman Üye Katılım 1 Ara 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI Apexi açıp hileyi loadluyorum fakat entera basınca oyunu kapatıyor neden öyle oluyor acaba
22 Haz 2023 #2 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI windows sürümü ile alakalı olabilir.
22 Haz 2023 Konuyu başlatan #3 ceyhanXV Cehennem Uzman Üye Katılım 1 Ara 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI zardacal' Alıntı: windows sürümü ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Sabah ea de denediğim de çalışıyordu fakat steam de girmeye çalşınca oluyor bu durum
zardacal' Alıntı: windows sürümü ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Sabah ea de denediğim de çalışıyordu fakat steam de girmeye çalşınca oluyor bu durum
22 Haz 2023 #4 tolgasemih T Üye Katılım 4 Şub 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI dostum eğer klavyen eng geçmişse olabiliyor diye biliyorum oyuna girdiğinde eğer klavyen değişiyorsa ona bi dikkat ederek bakmanı öneririm
dostum eğer klavyen eng geçmişse olabiliyor diye biliyorum oyuna girdiğinde eğer klavyen değişiyorsa ona bi dikkat ederek bakmanı öneririm
22 Haz 2023 Konuyu başlatan #5 ceyhanXV Cehennem Uzman Üye Katılım 1 Ara 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI tolgasemih' Alıntı: dostum eğer klavyen eng geçmişse olabiliyor diye biliyorum oyuna girdiğinde eğer klavyen değişiyorsa ona bi dikkat ederek bakmanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... Klavye az önce ki denemelerim de eng de imiş düzellttim şimdi bi deniyeyim Yok kanka gene olmad ı
tolgasemih' Alıntı: dostum eğer klavyen eng geçmişse olabiliyor diye biliyorum oyuna girdiğinde eğer klavyen değişiyorsa ona bi dikkat ederek bakmanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... Klavye az önce ki denemelerim de eng de imiş düzellttim şimdi bi deniyeyim Yok kanka gene olmad ı
22 Haz 2023 #6 tolgasemih T Üye Katılım 4 Şub 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI ceyhanXV' Alıntı: Klavye az önce ki denemelerim de eng de imiş düzellttim şimdi bi deniyeyim Yok kanka gene olmad ı Genişletmek için tıklayın ... peki bide tam ekran mı pencereli ekrandamı onu bir kontrol et istersen ikisinide farklı farklı dene bakalım ne olacak
ceyhanXV' Alıntı: Klavye az önce ki denemelerim de eng de imiş düzellttim şimdi bi deniyeyim Yok kanka gene olmad ı Genişletmek için tıklayın ... peki bide tam ekran mı pencereli ekrandamı onu bir kontrol et istersen ikisinide farklı farklı dene bakalım ne olacak
22 Haz 2023 Konuyu başlatan #7 ceyhanXV Cehennem Uzman Üye Katılım 1 Ara 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI tolgasemih' Alıntı: peki bide tam ekran mı pencereli ekrandamı onu bir kontrol et istersen ikisinide farklı farklı dene bakalım ne olacak Genişletmek için tıklayın ... O da tam ekran da kral
tolgasemih' Alıntı: peki bide tam ekran mı pencereli ekrandamı onu bir kontrol et istersen ikisinide farklı farklı dene bakalım ne olacak Genişletmek için tıklayın ... O da tam ekran da kral