Süper Üye
Merhabalar windows 10 1909 Sürümünü kullanıyorum. Oyuna aktif edip girdiğimde antrenman modunda entera basınca beep sesi geliyor fakat birkaç saniye sonra oyun kapanıyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Merhabalar windows 10 1909 Sürümünü kullanıyorum. Oyuna aktif edip girdiğimde antrenman modunda entera basınca beep sesi geliyor fakat birkaç saniye sonra oyun kapanıyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Ekran Kartı sürücüsünü yeniden yükle yanlış yükleme yapmış olabilirsin.Merhabalar windows 10 1909 Sürümünü kullanıyorum. Oyuna aktif edip girdiğimde antrenman modunda entera basınca beep sesi geliyor fakat birkaç saniye sonra oyun kapanıyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
hemen deniyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) deneyip tekrar yazar mısınız lütfen
Ortalama Güncellemeler Ne Kadar Sürüyor Bilgin Var Mı Acaba ?Oyuna güncelleme geldi. Hilenin güncellenmesi gerekiyor.
genellikle 2 gün içerisinde güncelleniyor. kesin olarak bir şey diyemem.Ortalama Güncellemeler Ne Kadar Sürüyor Bilgin Var Mı Acaba ?
Teşekkür ederim bilgi içingenellikle 2 gün içerisinde güncelleniyor. kesin olarak bir şey diyemem.