DWORD Ban Test [UYARI! Mayıs 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere wolftü dword v7.7 versiyonunda ban problemi oluştu. Bildiğiniz üzere v7.6 versiyonunda da ban problemi oluşmuştu ve 1 hafta içinde çözüp v7.6a versiyonunu paylaşmıştık ve neredeyse 2 aydır sorunsuz hileleri kullanıyordunuz. Hilemiz tespit edildiğinde hesabınız "memory hackers uygulaması tespit edildi" denerek 1 ay ban yiyor. Fakat bu ban sadece bizim hilemize özel, yani caydırma amaçlı atılıyor. Anlayacağınız üzere şuan hilemiz undetected değil. Normalde 1 haftalık süreçte bu tür durumlarda hileyi beta teste alıp sorunu çözerdik. Ama siz değerli üyelerimiz beta teste aldığımız zaman ayaklanıyorsunuz.

Ondan dolayı şuan ban problemi olan dword hilelerinde hile isminde "DWORD VIP BAN TEST", ibaresi yazar. Eğer bu ibareyi görüyorsanız lütfen hileye "yan çar" açarak girin. Problem çözüldüğü zaman orada sadece DWORD VIP yazar BAN TEST yazmaz!. BAN TEST yazmadığı zaman kendi çarlarınızla girebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
rESMEN dIYORSINKI aBE Ban test Gırın Ban Atıyorsa Ban test basarılı aahhahaahha uyarın ıcın THX Mehmet abe.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Gerekilen bir konuydu Bilgilendirme için Teşekürler

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok Güzel Bir Sistem Olmuş Abi Saol :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Mr Kingg' Alıntı:
yav iki hesp banlandıı bugün açmıştım bi hesap sabah şimdi giriyim dedim ban yemiş arkadaş sürekli yan çar açıpda uğraşmak istemiyorum açıkçası bü çözüm bulalıım lütfen
Bu saatten sonra sabırlı olmak düşer biraz sabırlı ol.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Mr Kingg' Alıntı:
yav iki hesp banlandı bugün açmıştım bi hesap sabah şimdi giriyim dedim bi baktım ban yemiş arkadaş sürekli yan çar açıpda uğraşmak istemiyorum açıkçası bi çözüm bulalım lütfen

Biz ne için çalışıyoruz şuan sence ?

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Beklemedeyiz Kolay gelsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Reiz biliyorsun ki ceza sisteminde ilk 30 gün ban yersin sonrada sınırsız.Şimdi şöyle bir sıkıntı var.Diyelim ki ban sıkıntısı çözüldü.3-4 ay kullandık.Peki ya sonra ? Yine mi ban yiyeceğiz ? Yoksa hile otomatikten ban riskini anlayıp kendini kapatacak mı ? Yoksa güzelce afiyetle banımızı yemeye devam mı ediceğiz ?  :D 

O Kadar GP Kastık şimdi ban yersek sınırsız yeriz.3-4 saat sonra ''BAN TEST'' yazmasın ?

Üye
10 HİZMET YILI
Valdez' Alıntı:
Reiz biliyorsun ki ceza sisteminde ilk 30 gün ban yersin sonrada sınırsız.Şimdi şöyle bir sıkıntı var.Diyelim ki ban sıkıntısı çözüldü.3-4 ay kullandık.Peki ya sonra ? Yine mi ban yiyeceğiz ? Yoksa hile otomatikten ban riskini anlayıp kendini kapatacak mı ? Yoksa güzelce afiyetle banımızı yemeye devam mı ediceğiz ?  :D 

O Kadar GP Kastık şimdi ban yersek sınırsız yeriz.3-4 saat sonra ''BAN TEST'' yazmasın ?

Arkadaşa katılıyorum reis peki bidahaki ban yiyişimize sınırsızmı yerız yoksa yıne 30gunmu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vallahi kardeş wolftü savas actıgından beri kımse hıleyı 1 kereden fazla kullanamıyor ya hata ya ban 2 aydır sorunsuz kullanıyordunuz lafı bıraz abartı oldu..eyvallah emek verıyorsunuz saygı duyuyorum ama bır daha asla sorunsuz hıle olmayacak benden daha ıyı bılıyorsunuz. gectı artık hılelı wolftü  olayı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
batuhan25' Alıntı:
Valdez' Alıntı:

Arkadaşa katılıyorum reis peki bidahaki ban yiyişimize sınırsızmı yerız yoksa yıne 30gunmu ?

İlk cümlede dediğim gibi ilk 30 gün yersin sonra birdaha ban yersen hesabın kalıcı olarak sınırsız ban yer.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Adamlar Uğraşıyor Bekleyin az sabredin

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
göze alark kendi hesabımla girdim

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Soru 1: İlk 30 gün yedik, bidahaki sınırsız mı ?
İlk yediğiniz memoryhackers banı 30 gündür, sonraki yediğiniz yada yiyeceğiniz banlarda eğer memoryhackers tespit edildi nedeniyse oda 30 gündür. Sınırsız ban gibi bir sorun yoktur.
Soru 2
:Vallahi kardeş wolftü savas actıgından beri kımse hıleyı 1 kereden fazla kullanamıyor ya hata ya ban 2 aydır sorunsuz kullanıyordunuz lafı bıraz abartı oldu..eyvallah emek verıyorsunuz saygı duyuyorum ama bır daha asla sorunsuz hıle olmayacak benden daha ıyı bılıyorsunuz. gectı artık hılelı wolftü olayı, yazan üye "lordsmirnoff"

Normalde böyle üye tiplerine cevap vermiyorum. Nedeni ise hiçbir boktan anlamadıkları halde anlıyorlarmış gibi yorum atmaları. Hilenin neden ban sebebi olduğunu anlamıyorlar, şuan sadece bizim hilede ban problemli var. Yani wolftü resmen bizim reklamımızı yapıyor. 2 Aydır sorunsuz kullanıyordunuz lafı abartı olmuş. Hileyi hiç kimse 1 kereden fazla kullanamıyormuş. 300.000 E yakın üyesi olan memoryhackerste 2 aydır böyle bir problem olsaydı şaayet, sizce bu forum bu kadar sakin kalabilirmiydi, yada bu 2 aylık süreçte biz üyelerimizi bu kadar memnun edebilirmiydik ? Neredeyse 2 Yıldır Türkiyede Dword Vip Hack yazılımını ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz, nerden baksanız 5-6 yıl önce başladık bu işe fakat sizin kadar saçma konuşan birini daha önce görmedim sayın lordsmirnoff. Wolftüde og lerin hileye savaş açtığı falan filan yok. OG lik bir durum yok, siz og lerin bi bok olduğunu sanıyorsunuz. Onlar hiçbir boktan anlamıyan kısacası sana benziyet bir forum üyesi gibi. Tek farkı o moderatör, sen üyesin. Yazılımsal olarak bir boktan anladıkları yok kısaca. Hileyi fixleyenlerde og ler değil , xigncode nin ta kendisidir. Hileyi undetected yapacağız en kısa süre içerisinde ve yeniden problemsiz kullanmaya devam ediceksiniz.

Soru 3: 3. Soruda ya ban yedikten 3-4 saat sonra ban test yazarsanız ne olur demiş bir üyemiz, burada size şunu hatırlatmak isterim, bu bir free public hack. Yani ücretsiz, herhangi bir ücret ödemiyorsunuz, size destek vermek zorunda değiliz, ben bu hileyi bu haliyle bile paylaşırım , hileyi hiç güncellemem forum gene ayakta kalır. Gidip cold hacka para verdiniz, son 2-3 ay cold hack ne halde görüyorsunuz, onu kullananlarda ban yedi, üstelik para vermeleri halinde. Şuan xingcode WLP (ki kendisi kapandı), COLD ve DWORD hilelerini fixlemeye çabalıyorlar. Çünkü bu hileler harici oyunda hile "yok". Diğer yapılan, 3-5 boş üyenin yapıp vip hack diye size verdiği hileleri adamlar afedersiniz siklemiyor bile. Nese sorunuza dönelim, dword vip hackıng günlük 10.000 den fazla kullanıcısı var, hile ban yediği zaman ban anında tekniker ekipleri tarafından bildiriliyor ve hileyi kapatıyorum. Şuana kadar bu durum sadece 2 kere tekerrür etti, 2 sinde de hileyi beta teste aldım, artık hileyi beta teste almıyorum ban test yazıyorum yanına. 2 gündür de ban testte ve hala nedense hile ban atıyor gibi suallerle geliniyor bana, yada 30 günlük ban yedim full dizili çardı diye. Ben oraya "ban test" boş yere yazmadım, sayın milletim; önce okumayı yazmayı sökelim, cahil kalmıyalım lütfen tek dileğim budur.
Hile fix yediği zaman hileye olabildiğince hızlı bir biçimde girişler engellenir. 10.000 kişiden 30 tanesinin çarı 30 günlük ban yiyebilir , çünkü bana anında bildirilmeme olanağıda var, geri kalan 9.970 kişiye zarar gelmez. BU İŞ BÖYLEDİR. Ücretsiz hile kullanıyorsunuz, kimseden bir ayrıcalığınız yok. Size verilebilecek en iyi hizmet bu şekildedir. Beğenmiyorsanız cold da satın alabilirsiniz. Ama onda da geçen ay 1.000 kişiye yakın ban yedi, bu işler böyledir, eski xigncode yok artık, sınırları zorluyorlar.

Ama bu günlerde geçer kafayı yormayın, siz böyle yorumlar atın, maşallah çok destek oluyorsunuz. Biz gene gece gündüz çalışır problemleri çözeriz. Hadi kalın sağlıcakla..

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Nader11ndeu bunu yazarken sıkıntı basmadımı AS:dASD.aS:D :D

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
önce mehmet abinizin yazdığını okuyun sonra konuşun !

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:

Hayır sıkıntı basmadı, forumda hilede problem çıkınca ayaklanan bir kısım var, sadece hile için giren bir ksıım var. Onların artık bir şeylerin farkına varması lazım. Ellerini vicdanına koysunlar başka bir şey istemiyorum.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
CrawLTC' Alıntı:

Hayır sıkıntı basmadı, forumda hilede problem çıkınca ayaklanan bir kısım var, sadece hile için giren bir ksıım var. Onların artık bir şeylerin farkına varması lazım. Ellerini vicdanına koysunlar başka bir şey istemiyorum.

Aynn Ha abe repını werdım +1 eskıden valla abı K.B Hıle ıcın grıodum sımdı forumdayı hıleye sık sık gırmıyrum.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
sırf şu forumda ortam var diye seviyorum fakit geçirmek için yoksa buralarda değildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...