- Yasaklandı
Banlı Üye
dword chams galiba detected olmuş legit oynamama rağmen ilk maçın ortasında val 5 yani ban atıyor ne zaman güncelleme gelir ?
Son düzenleme:
Val5 in sebebi delay ban. Daha önce hwid yemişsin. Spoof da sorunun vardword chams galiba detected olmuş legit oynamama rağmen ilk maçın ortasında val 5 yani ban atıyor ne zaman güncelleme gelir ?
agam spoofda sorun var diyosunda ücretli spoofer kullandım + kendim spoofladım+ bios update yaptım bence spoof da sorun yokVal5 in sebebi delay ban. Daha önce hwid yemişsin. Spoof da sorunun var
Var var merak etme. Yazdim zaten hwid banimi nasil kaldirdim diye actigin konuya.agam spoofda sorun var diyosunda ücretli spoofer kullandım + kendim spoofladım+ bios update yaptım bence spoof da sorun yok
hiçbir sorun olmadığından eminim hile detected olmuş iyi forumlar.Var var merak etme. Yazdim zaten hwid banimi nasil kaldirdim diye actigin konuya.
hiçbir sorun olmadığından eminim hile detected olmuş iyi forumlar.
spoof lamamda hiçbir hata yok.Ben hile dt veye ud demedim. Ben yaptigin spoofer de hata oldugunu zaten farkettim. Diskdrive serialini xxxx-xxxx saniyorsun zaten diyecek bir sey yok
Benden daha iyibilebilirsin eyvallah da ben burada mac adresi goremiyorumhocam gördüğün gibi buradan değiştiriyorum ve cmd den kontrol ediyorum değişmişmi diye + başka bir hile kullandığımdaq ban yemiyorum dword chams detected olmuş bundan %100 eminim senden daha iyi biliyorum bu işleri
Ekli dosyayı görüntüle 82239
Post automatically merged:
spoof lamamda hiçbir hata yok.![]()
2.si virtual box mu ohocam gördüğün gibi buradan değiştiriyorum ve cmd den kontrol ediyorum değişmişmi diye + başka bir hile kullandığımdaq ban yemiyorum dword chams detected olmuş bundan %100 eminim senden daha iyi biliyorum bu işleri
hahahah sonuna koyduğun emoji güldürdü brom monitörün ismine kadar değiştiriyorum neyinden bahsediyorsunBenden daha iyibilebilirsin eyvallah da ben burada mac adresi goremiyorum![]()
+sadece macc adresi değil ip adresi de değiştiriyorumBenden daha iyibilebilirsin eyvallah da ben burada mac adresi goremiyorum
2.si virtual box mu o
Virtualbox ucretli spooferin mihocam gördüğün gibi buradan değiştiriyorum ve cmd den kontrol ediyorum değişmişmi diye + başka bir hile kullandığımdaq ban yemiyorum dword chams detected olmuş bundan %100 eminim senden daha iyi biliyorum bu işleri
İp adresi degistirmekte ne varhahahah sonuna koyduğun emoji güldürdü brom monitörün ismine kadar değiştiriyorum neyinden bahsediyorsun
+sadece macc adresi değil ip adresi de değiştiriyorum![]()
ayn knk ücretli spooferim sen öyle sanabilirsinVirtualbox ucretli spooferin mi
İp adresi degistirmekte ne varsen mac adresini tmac gibi uygulamalarla degilde baska turlu degistir sana istedigini vereyim. Virtualbox ile sanal makine kullaniyor spoof yaptigini saniyor komiksin he
ücretli spooferi bu sanırsam@CauSXOXO
![]()
sanmama gerek yok. ücretli spoof kullanıp üstüne amidewin yapıyorum diyorsun bence konuşmaayn knk ücretli spooferim sen öyle sanabilirsin
ağlanacak bir şey mi varmışağlayabilirsin sorun yok![]()
tm ağlaağlanacak bir şey mi varmışdc verir misin bir bakayım sana
çok merak ettim yaşını gerçekten dc verir misin görüntülü konuşalımtm ağla![]()
ağlamak insanı rahatlatır sende bunun farkındasın galiba ağlamaya devam et kardeşimçok merak ettim yaşını gerçekten dc verir misin görüntülü konuşalım
ya tamam abi gel dc akıl yaşını da öğreneyimağlamak insanı rahatlatır sende bunun farkındasın galiba ağlamaya devam et kardeşim
hocam ağlamak güzxel birşey ama siz briaz fazla abarttınız nediyim .ya tamam abi gel dc akıl yaşını da öğreneyimkomik cocuk ağla diye cevap veren bir ergen
kardeşim sorunlu musun sen ? ağlanacak ne varhocam ağlamak güzxel birşey ama siz briaz fazla abarttınız nediyim .
kardeşim galiba kafayı yemişsin ağlamaktan delirmiş gibi bi halin var Allah şifa versinkardeşim sorunlu musun sen ? ağlanacak ne varsenin saçma spooferini anladık diye kabullenemiyorsun cidden sorunlu bir arkadaşsın cok belli gel görüntülü konuşalım hatta arkadaşım var psikoloji son sınıf destek versin sana onu da çağırırım