Dword Choreme'yi Açmıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
MHLoader.exe yönetici olarak çalıştıryorum ama google chrome varsayılan tarayıcı olmasına rağmen site otamatik açılmıyor ben kendim açıyorum yazılar sarı oluyor tıklıyorum ama key gelmediği için yeşil olmuyor yazılar.Yardım Edermisiniz

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş çözüm basit aslında Chrome ayarlar de en alta gel gelişmiş ayarlar de ordan tekrar en alta gel ve Ayarları sıfırla yazısına tıkla sonra geçmişi sil eğer eklenti varsa chrome de Zenmate gibi onları da kaldır Ve MHloader Yönetici olarak çalıştır

Üye
9 HİZMET YILI
Varsayılan tarayıcını degıstırmeyı dene yada Hileli adamın dedıgı gibi sıfırla chrome u eklentılerı kaldır

Üye
10 HİZMET YILI
360 secrutiy ile tarattım 19 tehdit buldu çözdürttüm ve Choreme'yi Sildim sıfır kurdum. Şimdi 0 dan dword Hack ı indiriyorum Umarım Olur :) İlgi ve Alakanız için teşekkürler.

Yok olmuyor gene aynı Chrome yi açmıyor. Bide MHLoader.exe açtığımda Başka yere tıklanmıyor başka bir uygulamya veya tarayıcı girdiğimde kendine tıklatıyor otomatik .MHLoader i Görev çubuğunda küçlütmek istediğimde otamatik üste tekrardan alıyor :S

Yok olmuyor gene aynı Chrome yi açmıyor. Bide MHLoader.exe açtığımda Başka yere tıklanmıyor başka bir uygulamya veya tarayıcı girdiğimde kendine tıklatıyor otomatik .MHLoader i Görev çubuğunda küçlütmek istediğimde otamatik üste tekrardan alıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...