Çözüldü Dword ESP Mavi Ekran Hatası Çözüm Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba Valorant Dword Wallhack Kullanıcıları bu sorunu sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hile güncellemeden sonra hep bana mavi ekran atıyor her hileyi açıp girdiğimde mavi ekran yiyorum Hyper-V kapatın dedi kapattım yine yemeye devam etti tam ekran'a alın dedi zaten tam ekran sonrada sürüm değiştirmeyi denedim 1909 dan 20H2 ye geçtim hala aynı hatayı alıyorum eğer çözümünü bilen biri varsa bana yardımcı olun lütfen <3

Çözüm
Bu sorun güncelleme ile çözülmüştü. Şu anda hilenin çalışmamasıyla birlikte konuyu kapatıyorum. Eğer hile güncellendikten sonra bu hata ile yeniden karşılarışsanız tekrar konu açın yardımcı olmaya çalışalım.
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
bazen bende alyorum hileyi ilk açışta 2. açışta vermiyor mavi ekran
bende sürümümü 1909 dan 20H2 ye geçirdikten sonra az almaya başladım mavi ekran , ama bazen maçın ortasında şak diye verebiliyo mavi ekran

Moderatörün son düzenlenenleri:
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Restar atıp driverı tekrar loadlamayı deneyin bir de BSoD hata kodunu atarsanız belki çözüm bulabiliriz.

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
halen mavi ekran alıyorsan aşağıda hata kodu çıkıyor onu söylersen problemi tespit edebiliriz birde hileyi kullanabilmek için vc runtime tarzı birşey istiyor olabilir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yükle ve restart at belki sorunun çözülür

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
halen mavi ekran alıyorsan aşağıda hata kodu çıkıyor onu söylersen problemi tespit edebiliriz birde hileyi kullanabilmek için vc runtime tarzı birşey istiyor olabilir.
Bende alıyorum ama sürekli farklı bir sys hatası çıkıyor

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra başladıysa diğer güncellemeyi bekleyin veya driverlarınızı kontrol edin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende alıyorum ama sürekli farklı bir sys hatası çıkıyor
aynen bende de öyle
Post automatically merged:

ben her aldığımda farklı sys kodu çıkıyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba aynı sorundan bende muzdaribim 4 defa denedim 4 undede mavi ekran aldım her seferinde farklı sys verdi hyperv kapalı sistemin versiyonu 1909

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bu sorun güncelleme ile çözülmüştü. Şu anda hilenin çalışmamasıyla birlikte konuyu kapatıyorum. Eğer hile güncellendikten sonra bu hata ile yeniden karşılarışsanız tekrar konu açın yardımcı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...