8 Şub 2016 #1 zafer75 Z Üye Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI BEYLER PC WİN 10 İNETER D.M YONETİC OLARK AÇIYORUM DWORD HACK DE ÇALIŞIRTIYOM AMA ID VE KULANIC ADI GİRİŞ VE REKLMALAR GELMİYO ÇÖZÜM NEDİR ACABA yardım
BEYLER PC WİN 10 İNETER D.M YONETİC OLARK AÇIYORUM DWORD HACK DE ÇALIŞIRTIYOM AMA ID VE KULANIC ADI GİRİŞ VE REKLMALAR GELMİYO ÇÖZÜM NEDİR ACABA yardım
10 Şub 2016 #2 NoxeCoder N Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI banada gelmio kardo windows 7 Önceden giriyodu ama şimdi girmiyo yönetici olarak çalıştırıyorum cmd ekranı gelio geri gidio hiç bişey açılmıo
banada gelmio kardo windows 7 Önceden giriyodu ama şimdi girmiyo yönetici olarak çalıştırıyorum cmd ekranı gelio geri gidio hiç bişey açılmıo
10 Şub 2016 #3 gazbuk1907 G Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI NoxeCoder' Alıntı: banada gelmio kardo windows 7 Önceden giriyodu ama şimdi girmiyo yönetici olarak çalıştırıyorum cmd ekranı gelio geri gidio hiç bişey açılmıo Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim hile bugün güncellencekmiş bekliyoruz bizde
NoxeCoder' Alıntı: banada gelmio kardo windows 7 Önceden giriyodu ama şimdi girmiyo yönetici olarak çalıştırıyorum cmd ekranı gelio geri gidio hiç bişey açılmıo Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim hile bugün güncellencekmiş bekliyoruz bizde
10 Şub 2016 #4 sahinkaan S Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 Ödüller 7 Yaş 28 10 HİZMET YILI Ozaman bakımdaydı yarın dene şuanda böyle güncelleme var sanırım Konu yeri yanlış lütfen yardım bölümüne açınız
Ozaman bakımdaydı yarın dene şuanda böyle güncelleme var sanırım Konu yeri yanlış lütfen yardım bölümüne açınız
10 Şub 2016 #5 BloodRappeR B Üye Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI hile guncelenmis saat 9 da falan atarlar