Projem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

hello word
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
GENÇLER tam 1 yıl önce bu yolo felan filan merak etim baktım oyunlarda hep kötü oynamışımdır içimde bir eksiklik hep hissetim çözüm olarak tüm oyunlarda yakalanmayan bir yazılım bu teknoloji ile yapılabilir dedim ama önemli kısım yakalanmamsı antichetler özelikle vanguard ve battle eye gibi kernel de çalışıyor ne yaparsan yap yakalıyor ama çözdüm bazı teknikler le üstesinden geldim 1 driver 1 app uygulaması var hilenin güzel yanış şu pc ne kadar hızlı ekran kartın cpu ne kadar iyise o kadar yüksek o kadar iyi çalışıyor tabi ekranın tazeleme hızı da aynı zamanda bir o kadar önemli video aşa bırakcam hile ne satma peşindediym ne de yayma sadece ilham olsun diye paylaştım ama artık ram den bellek adresi buluyom yok point yok amq gerek yok tak çalıştır her yerde oyna işin güzeli her pc de çalışıyor exe ceviriyom 10 gb felan hile boyutu oluyor hile yazılımı herşeyi kendi hallediyor ilk açılışta kendisi hallediyor bi 3 dk pc hızına bağlı bekletiyor tabi bence sitenin sahbileri banlatan yazılım değil de benim gibi vizyon geliştirmeli bu arada her yerde denedim her oyunda şimdi hile paylaşıyom
ha bu arada system rtx 3060 ti ryzen 5 3600 fps değer 170 alıyom üstü alabilirm ama monitör 180 hz üstü almamın anlamı yok bir de bir şey fark etim fps oyunlarında eğer 10 ms almıyosan hiç oynama o kurşun gitmez kral ms 10 gösteriyor mesala valo gibi ama değil en az 70 ya da 80 yüzde yüz eminim

Moderatörün son düzenlenenleri: