Dword hack 6.7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Sayın yetkililer Bu yaptığınız hack için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.Benim bir problemim var.Onları size sunmak ve sizinde yardımcı olmanızı istiyorum.ENVANTERE girince ÖZEL bölümündeki eşyaların gözükmemesidir problemim.Bunun nedenini merak ediyorum.Ve BAŞARILARINIZIN DEVAMINI 7/24 TAKİP ETMEKTEYİM.

Isletim sistemi: windows 10, 32 bit
Sorun: oyunda envanter bölümünde özel yeri gözükmemesi
wolftü/img klasoru icine verdiğimiz cshell.dll ve object.lto adlı iki dosyayı attınız mı?: Evet
Sisteminizde directx9 yüklü mü?: evet,zaten Windows 10 da herşey var...

İyi çalışmalar...

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ben açıklama yapmaktan sıkıldım siz konu açmaktan araştırma yapmamaktan sıkılmadınız illa ban atmalarını mı istiyosunuz kardeşim 6.7.1 gelince wolftü Reel envanter ve Slotlu olarak ikiye ayrılcak Slotluda reel inventory olmucagı için kendi şeylerini takabılceksın envanter hack eskisi gibi olucak o seçenekte iyi Forumlar

Üye
10 HİZMET YILI
Teşekkürler.Bu açıklamayı ilk senden duyuyorum.Başka yerde görmedim.Allah razı olsun.Saol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...