Nader11ndeu' Alıntı:Efendim, zaten 6.8 den sonra 6.9 çıkmayacak. 7.0 Çıkacak7.0 Da mouse menü diye tabir ettiğimiz mouseyle kontrol edilebilen arayüzü çok şık ve kolay bir menüyle gelecek, Hem daha stabilize olucak hemde auto update olucak. Şuanlık sizi şok etmemek için resim atmıyoruz
Edit: bu arada 7.0 menü kodlaması bitmiştir. Sadece adres kodlaması vs kaldı.
Off dword 7.0 da auto settings kalksın kendimiz seçelim mesela şöyle anti 0 hp auto settings de var kurttan insana geçtiğimizde canımız artıyor ve duruyor oyun kastığı zaman 500 lere falan uçuyor
VALHALLA1' Alıntı:OYUNA GİRMİYORUM SABAHTAN BERİ SAYFA YENİLİYORUM SAAT 15.40 NE ZAMAN ÇIKACAK BU HİLE GECE 2 DE Mİ ANLAMADIM Bİ CEVAP PLS :huh:
İoz' Alıntı:ShadowKinqS' Alıntı:İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
İoz Reiz 7.0 Da slotlar acık olucakmı plz ?
bakıcaz bilmiyoruz.
HİLEYE YENİ SİLAH EKLENMESİNİ İSTEMİŞLER SAAT 16.00 17.00 A UZAMIŞ BEYLER :-/matmet123' Alıntı:VALHALLA1' Alıntı:OYUNA GİRMİYORUM SABAHTAN BERİ SAYFA YENİLİYORUM SAAT 15.40 NE ZAMAN ÇIKACAK BU HİLE GECE 2 DE Mİ ANLAMADIM Bİ CEVAP PLS :huh:
14.00 15.00 Diyor valla bende anlamadım hayla gelmedi hack
İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
LeftSpace' Alıntı:http://prntscr.com/apuxit
Yeni Menu Kodlamaları Devam Ediyor DWORD 7.0
İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
xturkıshgame' Alıntı:Colddaki gibi oyundan atma falan olsa Çok güzel hile olur size söyleyim
ProlaHDibrahim' Alıntı:İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
cold hacktan daha iyi yapıyorsunuz ama şu real envanteri genişletirseniz dünya rekorunu kıracksınız
xturkıshgame' Alıntı:Colddaki gibi oyundan atma falan olsa Çok güzel hile olur size söyleyim
İoz Abi LeftSpace uyandımı :D' Alıntı:ProlaHDibrahim' Alıntı:İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
cold hacktan daha iyi yapıyorsunuz ama şu real envanteri genişletirseniz dünya rekorunu kıracksınız
Hepsi olucak gençler dert yoktasa yok sadece hile var
İoz' Alıntı:ProlaHDibrahim' Alıntı:İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
ortada hile felan yok valla abiİoz' Alıntı:ProlaHDibrahim' Alıntı:İoz' Alıntı:cold hack kim? bizim hile yanında bi halt olamaz + olarak 7.0 ı bekleyin sabit ve stabil sürüm cold hackten daha güzelmenü kodlanıyor az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?