dword hack aeria

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aeria serverindeki dword hack haftalardır güncellenmedi her denemede log veriyor ben sıkıldım artık oyuna gire gire ts ye girip yardım isteye isteye 2 tekniker bildirdiklerini söyledi ama hala gelişme yok. BOŞ KONU FALAN YAZACAK PATAVATSIZLAR GELMESİN 3 haftadır bekliyorum sabır taşı olsa çatlar artık hergün ts girmekten ben bıktım bakın artık şu aeria servere (yok başka hileden kaynaklıdır yok virus vardır falan filan demeyin sadece dword ile girince log veriyor başka hileler kullanılabiliyor!)  

VERDİĞİ HATA KODU:

ldPrNl.png

Üye
9 HİZMET YILI
Allah ! Her İnsana Sabır Vermistir Sabırlı OL Ve Bekle Diyorum .

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşm sabır et hee yok ben edemem diyosan bu sekmeyi kapatıp başka sitelere naş naş

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SelSeflyDely' Alıntı:
Kardeşm sabır et hee yok ben edemem diyosan bu sekmeyi kapatıp başka sitelere naş naş

birader bana böyle klavyeden boş konuşma 3haftadır aeriayı bekliyorum ben haberdar etmek içinde en son konu açtım artık gitmeye meraklıysan sen "naş naş" gidebilirsin ben burada memnunum :)

MassiveStroke' Alıntı:
Sen Nedemek İsityosn Yani Anlamadım Da

kısaca aeria serveri dword ile giriş yapınca log veriyor sadece dword ile girersek bilgisayarda yüklü olması durması etkilemiyor sebebini anlayamadım fixlense bilgisayarda durmasıda log vermez mi

●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬●
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Güncellenmesini Bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...