Dword hack aimbot özelliği ne zaman gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yakında gelir dostum nader11ndeu ban yok mu diye test ediyor yakında getirecektir

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam aimbot gelirse hilenin dt olabilme ihtimali daha da yükseliyor, gerek yok bence.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok fena sinir oldum oyundaki adamlara yumruk atıyorlar eimbot olsaydı bişeyler yapabilirdim hepside arap hileciydi bide
Post automatically merged:

Hocam aimbot gelirse hilenin dt olabilme ihtimali daha da yükseliyor, gerek yok bence.
ama böylede tadı çıkmıyor her zaman kendi elin ile vuramassınki

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
çok fena sinir oldum oyundaki adamlara yumruk atıyorlar eimbot olsaydı bişeyler yapabilirdim hepside arap hileciydi bide

ama böylede tadı çıkmıyor her zaman kendi elin ile vuramassınki
Eğer rank atlamak istiyorsanız biraz aim training yapabilirsiniz hocam, farkındayım ya bende keyfi çıkmadığının da yapacak bir şey yok ./

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
bunu ben de bekliyorum umarım gelir

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
Şuan dword zaten betada. Test ediyorlar anliyicagin. Aimbot ne zaman gelir sorusuna sadece nader11ndeu cevap verebilir. Ama aimbot istiyorsan diger hileyi kullanabilirsin. Ama büyük ihtimal ban yersin aimbottan haberin olsun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
- yemeye başladım o kadar iyi atış yapamıyorum ben ne kadar kendimi geliştirmeye çalışsamda boş onun için sordum aimbot ne zaman gelir diye

Şuan dword zaten betada. Test ediyorlar anliyicagin. Aimbot ne zaman gelir sorusuna sadece nader11ndeu cevap verebilir. Ama aimbot istiyorsan diger hileyi kullanabilirsin. Ama büyük ihtimal ban yersin aimbottan haberin olsun.
diğer hile ban yediriyor olmaz onu kullanamam detect durumda şuanda ben dword a nezaman eim gelir diye soruyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hile ile uğraşan ekip dışında kimsenin bilgisi yok arkadaşlar. Gelirse eğer duyurusu geçilir. İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
- yemeye başladım o kadar iyi atış yapamıyorum ben ne kadar kendimi geliştirmeye çalışsamda boş onun için sordum aimbot ne zaman gelir diye

diğer hile ban yediriyor olmaz onu kullanamam detect durumda şuanda
Ben şuan dword ile oynadigim hesapta 3 gun ezpubgm kullanmistim ban yemedim hala.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu konu hakkında kesin bir bilgi yok hocam maalesef o yüzden kesin bir bilgi verilemez

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aimbot kullandınmı peki ezpubgm de yoksa sadece esp ilemi oynadın
Sadece esp dostum aimbot ban yediriyor. Legit oynamak her zaman daha iyidir biraz alistirma yapip sen de aimini katlayabilirsin. Aimbot pubg mobile de telefon hariç çokta önemli bir özellik degil gibi geliyor bana.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
bence, aimbot gelmez. sebebi oynayıştan ban yediğinde hileye dt denilmemesi için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aimbot iyi olur ama yeterli olmaz emulator için. Çünkü emulatorda herkes hile temiz yok ve çoğu kişi Bypass oynamaya başladı. Bence memory bypass için çalışmalara başlasın çünkü gelecekte emulator saptandı oyuncular kalmayacak.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aimbot iyi olur ama yeterli olmaz emulator için. Çünkü emulatorda herkes hile temiz yok ve çoğu kişi Bypass oynamaya başladı. Bence memory bypass için çalışmalara başlasın çünkü gelecekte emulator saptandı oyuncular kalmayacak.
özelliklede araplar çok ağır hileler yapıyor bypass satın alıyorlar ortalığın anasını ağlatıyorlar adamlara ne aim işliyor ne bilmem ne işliyor valla

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
özelliklede araplar çok ağır hileler yapıyor bypass satın alıyorlar ortalığın anasını ağlatıyorlar adamlara ne aim işliyor ne bilmem ne işliyor valla
Bypassı yapanlar zaten Arap ya da Rus oluyor. Burdakaki adminlerin Arap yazılımcı tanıdıkları varsa bypass işine girmeliler. Ve en az seçkin üyeden başlayacak. Devrim olur memory bypass çıkarırsa.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ilerde eklenir daha betanın betası yavaş yavaş yeni özellikler geliyor

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aimbot eklenirse direk tespit edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...