- Yasaklandı
-
ama böylede tadı çıkmıyor her zaman kendi elin ile vuramassınkiHocam aimbot gelirse hilenin dt olabilme ihtimali daha da yükseliyor, gerek yok bence.
Eğer rank atlamak istiyorsanız biraz aim training yapabilirsiniz hocam, farkındayım ya bende keyfi çıkmadığının da yapacak bir şey yok ./çok fena sinir oldum oyundaki adamlara yumruk atıyorlar eimbot olsaydı bişeyler yapabilirdim hepside arap hileciydi bide
Post automatically merged:
ama böylede tadı çıkmıyor her zaman kendi elin ile vuramassınki
Şuan dword zaten betada. Test ediyorlar anliyicagin. Aimbot ne zaman gelir sorusuna sadece nader11ndeu cevap verebilir. Ama aimbot istiyorsan diger hileyi kullanabilirsin. Ama büyük ihtimal ban yersin aimbottan haberin olsun.kademe yükseldikçe maç kazanmak git gide zorlaştı aimsiz çok zor oluyor eimbot ne zamana getirilcek şuan altın 2 ye kadar geldim oyun acayip zorlaştı adamlar dalga geçiyorlar bayıldığım zaman birde kasmalar donmalar takılmalar falan oluyor çok hiledenmidir bilmem
diğer hile ban yediriyor olmaz onu kullanamam detect durumda şuanda ben dword a nezaman eim gelir diye soruyorumŞuan dword zaten betada. Test ediyorlar anliyicagin. Aimbot ne zaman gelir sorusuna sadece nader11ndeu cevap verebilir. Ama aimbot istiyorsan diger hileyi kullanabilirsin. Ama büyük ihtimal ban yersin aimbottan haberin olsun.
Ben şuan dword ile oynadigim hesapta 3 gun ezpubgm kullanmistim ban yemedim hala.- yemeye başladım o kadar iyi atış yapamıyorum ben ne kadar kendimi geliştirmeye çalışsamda boş onun için sordum aimbot ne zaman gelir diye
Post automatically merged:
diğer hile ban yediriyor olmaz onu kullanamam detect durumda şuanda
aimbot kullandınmı peki ezpubgm de yoksa sadece esp ilemi oynadınBen şuan dword ile oynadigim hesapta 3 gun ezpubgm kullanmistim ban yemedim hala.
Sadece esp dostum aimbot ban yediriyor. Legit oynamak her zaman daha iyidir biraz alistirma yapip sen de aimini katlayabilirsin. Aimbot pubg mobile de telefon hariç çokta önemli bir özellik degil gibi geliyor bana.aimbot kullandınmı peki ezpubgm de yoksa sadece esp ilemi oynadın
özelliklede araplar çok ağır hileler yapıyor bypass satın alıyorlar ortalığın anasını ağlatıyorlar adamlara ne aim işliyor ne bilmem ne işliyor vallaAimbot iyi olur ama yeterli olmaz emulator için. Çünkü emulatorda herkes hile temiz yok ve çoğu kişi Bypass oynamaya başladı. Bence memory bypass için çalışmalara başlasın çünkü gelecekte emulator saptandı oyuncular kalmayacak.
Bypassı yapanlar zaten Arap ya da Rus oluyor. Burdakaki adminlerin Arap yazılımcı tanıdıkları varsa bypass işine girmeliler. Ve en az seçkin üyeden başlayacak. Devrim olur memory bypass çıkarırsa.özelliklede araplar çok ağır hileler yapıyor bypass satın alıyorlar ortalığın anasını ağlatıyorlar adamlara ne aim işliyor ne bilmem ne işliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?