Depo Dword Hack Ekran küçük yada oyundan atıyorsa yapılacak işlem !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Abi Öylede Normal Ekran Gidiyor Bir Çözüm Bulun

http://gifgalaksi.com/upload/yizgi_film.gif

Üye
10 HİZMET YILI
bende 1600e1200 olmuyor ekran çözünürlüğü
lütfen eski menüyü yapıjn ya bune

Üye
10 HİZMET YILI
Sayın Arkadaşlar , Dword 6.9.1 sürümünde eski menü geri dönecek Takla hacki fln olcak İyi bekleyişler

Üye
10 HİZMET YILI
Abi bende o kadar yüksek çözünürlükler yok ki -.-

Üye
10 HİZMET YILI
ya yeşil oluyo oyuna giriyom ardından hemen atıyo yardım edin ya yada yeni hile yapın lütfen tardım

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ilaaidşaidlaisdlşalfsşf şkfgldşg flgjdl gjdf jd :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Üye
10 HİZMET YILI
çözünürülüğü değiştirmeyince oyunu yarım ekran oynamak zorunda kalıyorumn onu düzeltemezmisiniz :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
arkadaslar dun hack harıka calşıyordu bugunde calısıyor ancak soyle bır sorun cıktı sımdıde hack yesıl oluyor oyuna gırıyoruz hack devreyeg gırıyor sol ustte gozukuıyor ancak ekran sımsay sekılde kalıyor oyun ekranı gelmıyor oyuna gırelım ne yaptımsa olmadı sorun neden kaynaklanıyor olabılır oyunuda hackıde sıldım yenıden yukledım sorun aynı cozumu nedır bır bılen arkadas yardımcı olabılır mı acaba saygılar......ıyı çalısmalar...........

arkadaslar dun hack harıka calşıyordu bugunde calısıyor ancak soyle bır sorun cıktı sımdıde hack yesıl oluyor oyuna gırıyoruz hack devreyeg gırıyor sol ustte gozukuıyor ancak ekran sımsay sekılde kalıyor oyun ekranı gelmıyor oyuna gırelım ne yaptımsa olmadı sorun neden kaynaklanıyor olabılır oyunuda hackıde sıldım yenıden yukledım sorun aynı cozumu nedır bır bılen arkadas yardımcı olabılır mı acaba saygılar......ıyı çalısmalar...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...